Voorbeschouwing vierde speeldag, Champions League, voetbalweddenschappen
Voorbeschouwing vierde speeldag, Champions League, voetbalweddenschappen

Voorbeschouwing 6e speeldag groepsfase Champions League

Odds op: 08/12/2023

De Champions League is terug en brengt opnieuw opwinding en spanning voor voetbalfans over de hele wereld. Dit seizoen zijn er acht groepen samengesteld met elk vier teams.

De vierde speeldag van de Champions League biedt ons boeiende wedstrijden en belooft leuke kansen voor voetbalfans om in te zetten. In dit artikel zullen we vooruitkijken naar de verschillende wedstrijden binnen de 8 groepen.

Groep A:

 1. Bayern München – 13 punten
 2. FC København – 5 punten
 3. Galatasaray – 5 punten
 4. Manchester United – 4 punten

In Groep A doet Bayern München het uitstekend met een comfortabele leiding van 13 punten. De clash tussen Bayern München en Manchester United wordt cruciaal voor de Engelse club, die vierde staat. Manchester United heeft een uitdagende taak voor de boeg, maar als ze erin slagen om Bayern te verslaan, kunnen ze hun kansen op overleven in de Champions League vergroten. FC København en Galatasaray bevinden zich op een gedeelde tweede plaats met elk vijf punten, wat de strijd om de tweede plek extra boeiend maakt.

Groep B:

 1. Arsenal – 12 punten
 2. PSV – 8 punten
 3. RC Lens – 5 punten
 4. Sevilla – 2 punten

Arsenal bevindt zich in een sterke positie aan de top van Groep B met 12 punten. Hun aanstaande ontmoeting met PSV wordt een cruciale test voor beide teams. Een overwinning voor Arsenal zou niet alleen hun leiderschap bevestigen, maar ook hun positie als serieuze kandidaat voor de titel in de Champions League versterken. Sevilla, momenteel op de vierde plaats, staat voor een uitdaging tegen RC Lens om alsnog te kunnen overwinteren.

Groep C:

 1. Real Madrid – 15 punten
 2. Napoli – 7 punten
 3. Braga – 4 punten
 4. Union Berlin – 2 punten

In Groep C staat Real Madrid stevig bovenaan met 15 punten, waarmee ze hun dominantie aantonen. Napoli en Braga bevinden zich op de tweede en derde plaats, respectievelijk, en hun onderlinge strijd zal bepalend zijn voor wie doorgaat naar de volgende ronde. Union Berlin, hoewel op de vierde plaats, heeft de kans om Real Madrid te verrassen en punten te pakken die van cruciaal belang kunnen zijn voor hun verdere Europese avontuur.

Groep D:

 1. Real Sociedad – 11 punten
 2. Inter Milaan – 11 punten
 3. Red Bull Salzburg – 4 punten
 4. SL Benfica – 1 punt

Groep D ziet een intense strijd tussen Real Sociedad en Inter Milaan om de eerste plaats. Hun directe confrontatie zal bepalend zijn voor wie met het momentum de knock-outfase betreedt. Red Bull Salzburg en SL Benfica strijden daarentegen om een Europa League-ticket en zullen alles geven in hun laatste poging om door te gaan in het Europese toernooi.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Groep E:

 1. Atlético Madrid – 11 punten
 2. Lazio – 10 punten
 3. Feyenoord – 6 punten
 4. Celtic Glasgow – 1 punt

Atlético Madrid toont klasse in Groep E met een leiderspositie van 11 punten. Lazio kan nog groepswinst pakken, maar Feyenoord is nu al zeker van de derde plaats. Celtic Glasgow, hoewel uitgeschakeld, zal proberen afscheid te nemen met een positieve noot in hun laatste wedstrijd.

Groep F:

 1. Borussia Dortmund – 10 punten
 2. PSG – 7 punten
 3. Newcastle United – 5 punten
 4. AC Milan – 5 punten

Borussia Dortmund domineert Groep F en kijkt uit naar een uitdagend duel tegen PSG. Newcastle United en AC Milan, momenteel gelijk op de derde plaats, hebben een spannende strijd voor overwintering voor de boeg. Hun onderlinge confrontatie zal bepalen welk team doorgaat naar de volgende fase (van de Europa League).

Groep G:

 1. Manchester City – 15 punten
 2. RB Leipzig – 9 punten
 3. Young Boys Bern – 4 punten
 4. Rode Ster Belgrado – 1 punt

Manchester City staat onbetwistbaar bovenaan in Groep G en heeft de kwartfinales al bereikt. RB Leipzig is zeker van de tweede plaats Young Boys Bern gaat na de winter naar de Europa League. Rode Ster Belgrado is al uitgeschakeld, maar zal nog steeds proberen hun Europese campagne op een positieve noot af te sluiten.

Groep H:

 1. Barcelona – 12 punten
 2. FC Porto – 9 punten
 3. Shakhtar Donetsk – 9 punten
 4. Antwerp – 0 punten

Groep H biedt een boeiende strijd om de eerste twee posities tussen Barcelona, FC Porto en Shakhtar Donetsk. Barcelona heeft momenteel de leiding met 12 punten, maar FC Porto en Shakhtar Donetsk staan slechts 3 punten achter. Antwerp staat zonder punten en heeft niet meer te winnen, maar kan proberen een verrassing te veroorzaken tegen Barcelona. De laatste speeldag belooft dus een wervelende ontknoping in deze groep.

Toon andere wedopties

X