RC Lens - Paris Saint-Germain, Ligue 1, voetbalweddenschappen
RC Lens - Paris Saint-Germain, Ligue 1, voetbalweddenschappen

RC Lens – Paris Saint-Germain: kan PSG verder uitlopen op de rest?

Odds op: 08/01/2024

De 18e speeldag in de Ligue 1. RC Lens neemt het thuis op tegen Paris Saint-Germain.

De aanstaande clash in de Ligue 1 tussen RC Lens en Paris Saint-Germain is meer dan zomaar een voetbalwedstrijd; het is een botsing van contrasten. Lens, bekend om hun vechtlust en thuissterkte, neemt het op tegen het sterrenensemble van PSG, dat dominantie uitstraalt in de Franse competitie. Historisch gezien leveren wedstrijden tussen deze twee teams vaak een gelijkspel op, met name de 1-1 uitslag. Terwijl Lens zich richt op het consolideren van hun positie op de ranglijst, zoekt PSG naar voortzetting van hun ongeslagen reeks. Deze wedstrijd belooft een spannende mix van tactisch vernuft en individuele klasse.

Wedden op RC Lens – Paris Saint-Germain. De noteringen zijn in het voordeel van PSG.

RC Lens speelde gelijk tegen Monaco

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.60.

RC Lens heeft een solide thuisrecord dit seizoen met 5 overwinningen, 2 gelijke spelen en 1 nederlaag. Hun vermogen om laat in de wedstrijd te scoren is indrukwekkend, met 24% van hun doelpunten in de laatste 15 minuten. Wesley Said, met 4 doelpunten, en Florian Sotoca, met de meeste assists (5), zijn cruciaal voor de aanval van Lens. Ondanks een daling in de ranglijst vergeleken met vorig jaar, heeft Lens bewezen een sterke tegenstander te zijn in eigen huis, waar ze in hun laatste 3 ontmoetingen met PSG ongeslagen zijn.

Lens zal vertrouwen op hun thuisvoordeel en de steun van hun gepassioneerde fans om PSG uit te dagen. Hun focus zal liggen op het benutten van kansen in de slotfase en het handhaven van hun defensieve discipline tegen een aanvallend sterk PSG.

Kan Lens iets pakken thuis tegen de leider? Zet in op ‘Lens of X’ en win 1.83 keer je inzet terug.

Wed op de Ligue 1 met bwin

PSG staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.93.

Paris Saint-Germain, met een ongeslagen reeks van 10 wedstrijden, is in topvorm. Kylian Mbappe, met 18 doelpunten, en Ousmane Dembele, met de meeste assists (5), vormen een formidabele aanval. PSG’s vermogen om consequent te scoren in uitwedstrijden, met een gemiddelde van 2.36 doelpunten, benadrukt hun aanvallende kracht.

PSG heeft echter sinds 2014 geen uitoverwinning meer geboekt bij Lens, wat een uitdaging vormt voor het team van trainer Luis Enrique. Hun laatste ontmoeting werd gewonnen door PSG met 2 doelpunten verschil, wat aangeeft dat ze het potentieel hebben om de sterke thuisverdediging van Lens te doorbreken.

In deze wedstrijd zal PSG streven naar dominantie vanaf het begin en hun aanvallende flair inzetten om Lens te overweldigen. Tegelijkertijd moeten ze waakzaam blijven voor de dreiging van Lens in de slotfase van de wedstrijd, gezien hun neiging om laat te scoren. Een overwinning in Lens zou een belangrijk statement zijn voor PSG in hun jacht op het behoud van de titel in de Ligue 1.

Staat PSG al bij de rust op voorsprong? Zet in op ‘PSG / PSG’ en win 2.90 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X