Sjachtar Donetsk - Royal Antwerp FC, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen
Sjachtar Donetsk - Royal Antwerp FC, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen

Royal Antwerp FC – Sjachtar Donetsk: kan Antwerp voor de eerste keer winnen?

Odds op: 25/11/2023

De vijfde groepswedstrijd van de Champions League. Royal Antwerp FC gaat op bezoek bij Sjachtar Donetsk.

Spannende ontmoeting in het vooruitzicht in groep H van de Champions League tussen Sjachtar Donetsk en Royal Antwerp. De spanning is voelbaar nu we de vijfde speeldag ingaan, waarbij elke ploeg haar positie wil veiligstellen of wil stijgen in het klassement. Sjachtar, bekend om zijn academische aanpak en aanvallend spel, ontvangt het Belgische team met de vastberadenheid om zijn waarde op het Europese toneel te bewijzen. Deze confrontatie is de kans voor Antwerp om zijn eerste punten te pakken in de Champions League.

De laatste keer dat deze twee teams elkaar ontmoetten in deze competitie, kwam Sjachtar als winnaar uit de bus na een 3-2 overwinning Een doelpuntrijke en meeslepende wedstrijd, waarbij Antwerp op een gegeven moment nochtans met 2-0 leidde, wat wijst op de veerkracht van Sjachtar. De rivaliteit is nog vers en alles staat nog open tussen deze twee tegenstanders.

Wedden op Sjachtar Donetsk – Antwerp FC. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Sjachtar Donetsk won van Barcelona

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.93.

De laatste wedstrijd van Sjachtar in de competitie eindigde op een 0-0 gelijkspel thuis tegen Polissja Zjytomyr, waardoor ze nu 5 punten achter staan op de leider in de Oekraïense eerste klasse. Onder leiding van sleutelspelers zoals Danylo Sikan en Georgiy Sudakov vertoont het team wel nog steeds een indrukwekkende vorm thuis.

Hoewel het recente traject van Sjachtar niet zonder tegenslagen is verlopen, heeft het team veerkracht getoond, vooral met een indrukwekkende overwinning op het Spaanse powerhouse Barcelona. Deze confrontatie is een kans voor Sjachtar om zijn huidige vorm te bevestigen en op gelijke hoogte met Porto te komen.

Gezien het belang van deze wedstrijd en het aanvallende potentieel van beide teams, zou een suggestie voor een weddenschap kunnen zijn dat beide teams scoren, met een interessante quotering van 1.70.

Wed op de Champions League met bwin

Antwerp zoekt naar eerste overwinning in de Champions League

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.75.

Na een overtuigende 6-0 overwinning op Standard Luik heeft Royal Antwerp een duidelijk signaal afgegeven over zijn aanvallende potentieel. Spelers als Balikwisha en Yusuf zullen zeker proberen druk uit te oefenen op de verdediging van Sjachtar. Op vrijdag raakte The Great Old echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van STVV.

Op bezoek bij Sjachtar hoopt Antwerp eindelijk punten te kunnen pakken in de Champions League. De overwinning tegen Standard heeft waarschijnlijk het moraal van het team versterkt, maar de Antwerpenaren slagen er niet in een reeks overwinningen neer te zetten.

Een mogelijke weddenschap voor Antwerp zou zich richten op voorzichtigheid, met een dubbele kans of een weddenschap op een specifiek aantal doelpunten gezien de recente statistieken. We raden daarom aan in te zetten op een overwinning van Antwerp of een gelijkspel om te profiteren van een quotering van 1.83.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X