FC Porto - Antwerp FC, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen
FC Porto - Antwerp FC, UEFA Champions League, voetbalweddenschappen

FC Porto – Antwerp FC: kan Antwerp zijn eerste punten pakken?

Odds op: 05/11/2023

De vierde groepswedstrijd van de Champions League. Royal Antwerp FC neemt het thuis op tegen FC Porto.

We bevinden ons nu op de vierde speeldag van de groepsfase van de Champions League, en de wedstrijd die je niet mag missen is die tussen Porto en Antwerp. Momenteel laatst geplaatst in hun groep, zal Royal Antwerp proberen zich te herstellen op bezoek bij Porto. De heenwedstrijd eindigde op 1-4 in het voordeel van de Portugezen.

Wedden op FC Porto – Antwerp. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

FC Porto wil 6 op 6 pakken tegen Antwerp

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.40.

Porto’s laatste wedstrijd in de Champions League was een indrukwekkende 1-4 overwinning op bezoek bij Antwerp. Dankzij deze zege staat Porto momenteel op de tweede plaats in Groep H van de Champions League, achter Barcelona.

Porto’s recente prestaties zijn overtuigend, met een reeks van vier opeenvolgende overwinningen in alle competities samen, voordat ze dit weekend thuis met 0-1 verloren van Estoril. De Draken zullen hun uitstekende vorm willen terugvinden en een plaats in de knock-outfase van de Champions League veiligstellen met een overwinning tegen de nieuwkomer in de Champions League.

We stellen voor om te wedden op een overwinning van Porto met meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd. Rekening houdend met Porto’s aanvallende vorm lijkt deze weddenschap veelbelovend. De notering hiervoor is 1.73.

Wed op de Champions League bij bwin

Antwerp zoekt naar eerste overwinning in de Champions League

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.75.

In de laatste Champions League-wedstrijd moest Royal Antwerp zich gewonnen geven tegen een dominant Porto, met een eindstand van 1-4. Deze nederlaag heeft Antwerp in een benarde positie gebracht in Groep H. Helemaal onderaan en zonder enig punt.

Antwerp lijkt alvast wel zijn vorm op het juiste moment te hebben teruggevonden. Toby Alderweireld en co wonnen in de Croky Cup met 1-4 op het veld van Lierse en in de competitie heeft het KRC Genk met 3-2 verslagen. De Antwerpenaren beginnen eindelijk opnieuw makkelijker doelpunten te scoren. Het team kreeg echter wel 3 doelpunten binnen in zijn laatste 2 wedstrijden. De troepen van Marc van Bommel zullen daarom moeten kiezen om deze komende wedstrijd gesloten te houden.

We raden aan te wedden op ‘meer dan 3.5 doelpunten in de wedstrijd’ gezien de zorgwekkende verdedigende vorm van Royal Antwerp. De notering voor deze weddenschap is interessant, met een notering van 1.93.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X