Antwerp - Barcelona, voetbalweddenschappen
Antwerp - Barcelona, voetbalweddenschappen

Antwerp – Barcelona: kan Antwerp zijn eer redden in de Champions League?

Odds op: 13/12/2023

De groepsfase van de Champions League. Antwerp neemt het thuis op tegen Barcelona.

Voor de laatste wedstrijd van de groepsfase in de Champions League ontvangt Royal Antwerp FC Barcelona in het Bosuilstadion. Antwerp, dat strijdt om zijn eerste punten te verzamelen in een moeilijke groep, wordt op de proef gesteld door Barcelona, dat groepswinst wil pakken.

Barcelona, een voormalige winnaar van de competitie en momenteel eerste in de groep, gaat deze wedstrijd tegen Antwerp, momenteel laatste in de groep, in met het vertrouwen van een team dat gewend is aan de sfeer van grote Europese avonden. Na de overtuigende 5-0 overwinning in de heenwedstrijd, wil het team van Xavi een vergelijkbare prestatie neerzetten.

Wedden op Antwerp – Barcelona. Barcelona wordt overduidelijk gezien als favoriet en wordt als één van de outsiders beschouwd om de Champions League te winnen.

Barcelona streeft ernaar de groep te winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 7.25.

Onder leiding van Mark van Bommel streeft Royal Antwerp naar een eervolle prestatie voor hun eigen supporters. Het benaderen van een Europees voetbalgigant is op zichzelf al een uitdaging, maar de Belgen kunnen motivatie vinden in hun underdogstatus en de wens om voor een verrassing te zorgen.

De Antwerpenaren hebben echter teleurgesteld in deze eerste Champions League-campagne met nul punten tot nu toe in de groepsfase. Hoewel ze niets meer te winnen hebben, zullen ze waarschijnlijk eigen eer willen redden tegen de Blaugranas, die de wedstrijd niet licht zullen opvatten.

Voor wedders kan het interessant zijn om te wedden op een wedstrijd waarin Antwerp in staat is om te scoren, wetende dat de Belgen de Champions League op een positieve noot willen verlaten. Deze notering staat aan 1.53.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Barcelona heeft genoeg aan een punt voor groepswinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.40.

Barcelona gaat vol vertrouwen de laatste groepswedstrijd in met als doel hun leidende positie te bevestigen. Met ervaren krachten zoals Robert Lewandowski en opkomende sterren zoals Pedri hebben de Catalanen een indrukwekkend offensief potentieel. Ze zullen er alles aan doen om vroeg in de wedstrijd het initiatief te nemen en de controle te behouden.

Met 10 punten in de groepstabel hebben de Catalanen slechts één puntje nodig om groepswinst te pakken. Deze wedstrijd tegen Antwerp wordt beschouwd als een gelegenheid om hun dominante vorm te bevestigen en met vertrouwen de knock-outfase van de Champions League in te gaan.

Voor wedders zou het interessant kunnen zijn om te overwegen te wedden op een overwinning voor Barcelona met een comfortabele voorsprong, gezien hun overtuigende optredens tot nu toe en de druk om de groepsfase als koploper af te sluiten. De notering voor een Barcelona-overwinning met een handicap van twee doelpunten of meer staat op 2.10.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X