Champions League odds en winkansen | Champions League
Champions League odds en winkansen | Champions League

Wie wint de Champions League in 2024?

Odds op: 08/12/2023

Nu de groepsfase van de Champions League opnieuw bijna is afgelopen, nodigt bwin je uit om in te zetten op de winnaar en te voorspellen wie de beker met de grote oren zal winnen in 2024.

Het is weer de tijd van het jaar waarin de Champions League terugkeert. Voetbalfans over de hele wereld kunnen niet wachten om te zien welke teams zullen uitblinken in het meest prestigieuze clubtoernooi van Europa. Laten we eens kijken naar de drie grote favorieten en welke teams kunnen verrassen in dit seizoen van de Champions League.

De finale van de Champions League wordt in het Wembley Stadium in London, Engeland, gespeeld.

Manchester City: de onbetwiste favoriet

Met een comfortabele leiding in Groep G, waar ze 15 punten uit 5 wedstrijden hebben behaald, bevestigt Manchester City zijn status als de onbetwiste favoriet in de Champions League. Overwinningen op Rode Ster, RB Leipzig, Young Boys, en een aanstaande ontmoeting op het veld van Rode Ster Belgrado versterken hun positie als serieuze titelkandidaat. Spelers zoals de Rode Duivel Jérémy Doku, alhoewel even geblesseerd, voegen offensieve kracht toe aan het team, wat hun favorietenrol nog meer benadrukt.

De quotering van 3.00 bij bwin benadrukt hun favorietenrol.

Bayern München: op jacht naar een zesde titel

Bayern München, met zes eerdere Champions League-titels, gaat op jacht naar de zevende triomf. Ondanks enige moeilijkheden, zoals de 0-0 thuis tegen FC København op de vijfde speeldag, heeft Bayern een kern dat elk team kan verslaan. De toevoeging van ervaren aanvaller Harry Kane versterkt hun streven naar glorie, met noteringen van 4.50 voor een overwinning in de Champions League.

Real Madrid: koninklijke aspiraties

Real Madrid blijft een titan in het Europese voetbal, gedreven door ervaring en ambities. Los Blancos hebben al hun wedstrijden gewonnen en hebben dezelfde ambitie als andere Europese zwaargewichten. De recente 4-2 overwinning tegen Napoli toont dat ze ook topploegen makkelijk over de knie kunnen leggen. Hoewel niet de topfavoriet, blijft Real Madrid met noteringen van 7.00 een geduchte kandidaat.

Kan Arsenal verassen?

Na zes jaar afwezigheid leidt Arsenal Groep B met 12 punten. Met sterspelers als Bukayo Saka en het leiderschap van manager Mikel Arteta lijkt Arsenal op koers om hun plaats in de Europese elite te heroveren. Hun jeugdige energie en ervaren krachten creëren een boeiende mix. De kans dat Arsenal de Champions League wint staat op 9.00.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Overzicht van vorige winnaars

2023 – Manchester City

2022 – Real Madrid

2021 – Chelsea

2020 – Bayern München

2019 – Liverpool

2018 – Real Madrid

Toon andere wedopties

X