WK 2026, voetbalweddenschappen
WK 2026, voetbalweddenschappen

Welk land wint het WK in 2026?

Odds op: 29/12/2023

Het WK 2026 belooft een van de meest memorabele voetbalevenementen te worden, met teams van over de hele wereld die strijden om de felbegeerde titel. Onder de favorieten bevindt zich het iconische Braziliaanse nationale team, bekend om zijn rijke voetbalgeschiedenis en getalenteerde spelers. Frankrijk, dat altijd een sterke kern heeft wil opnieuw zegevieren. Engeland, na decennia van wachten, heeft opnieuw hoop op succes. Argentinië, die het WK in Qatar won, is opnieuw een serieuze mededinger. Duitsland, hoewel recentelijk wisselvallig, heeft een geschiedenis van WK-successen. Het WK 2026 wordt een voetbalfeest om naar uit te kijken.

Brazilië wil ook winnen met Neymar

Het Braziliaanse nationale team, met zijn kenmerkende geel-groene tenue, is altijd een kracht geweest in het wereldvoetbal. Met legendes zoals Pelé en Ronaldo in hun geschiedenis, hebben ze vijf keer eerder het WK gewonnen. Het huidige team heeft nog steeds veel talent, met spelers als Neymar en Gabriel Jesus. Ze hebben de vaardigheden en ervaring om diep in het toernooi te komen en streven naar een zesde WK-titel.

De kans dat Brazilië het WK wint, staat aan 7.00.

Frankrijk verloor de finale in Qatar

Als de winnaar van het WK in 2018 gaan de verwachtingen voor het Franse nationale team door het dak. Met een mix van jong talent en gevestigde sterren zoals Kylian Mbappé en Antoine Griezmann, zijn ze goed uitgerust om de titel opnieuw naar Europa te brengen. Hun solide verdediging en aanval maken hen tot een van de topfavorieten voor het WK 2026.

De kans dat Frankrijk het WK wint, staat aan 7.00.

Engeland moet al lang wachten

Engeland, dat voor het laatst het WK in 1966 won, heeft een opwindende generatie spelers, waaronder Harry Kane en Jude Bellingham. De recente prestaties op grote toernooien, zoals het bereiken van de finale van het EK 2020, hebben het geloof in het Engelse voetbal versterkt. Ze hopen opnieuw geschiedenis te schrijven en de trofee mee naar huis te nemen.

De kans dat Engeland het WK wint, staat aan 8.00.

Argentinië wil de titel verdedigen

Argentinië vertrouwde zwaar op de buitengewone vaardigheden van Lionel Messi, die alsnog het WK kon winnen met zijn land. Messi is er normaal gezien niet meer bij in 2026, maar het toch beschikt Argentinië nog over geweldige spelers. Ze hebben de potentie om het toernooi te winnen en Messi zijn eerste internationale triomf te bezorgen.

De kans dat Argentinië het WK wint, staat aan 10.00.

Duitsland speelt heel wisselvallig

Duitsland heeft een geschiedenis van succes op het WK, maar is de afgelopen jaren wisselvallig geweest. Ze zijn echter begonnen aan een vernieuwingsproces en hebben nog spelers zoals Joshua Kimmich en Timo Werner. Met hun sterke teamgeest en tactische aanpak zijn de Duitsers altijd gevaarlijke tegenstanders, en ze zullen streven naar een heropleving van hun glorie op het WK 2026.

De kans dat Duitsland het WK wint, staat aan 10.00.

Live odds

Toon andere wedopties

X