MUnion - Fenerbahçe in Conference League
MUnion - Fenerbahçe in Conference League

Union – Fenerbahce: de kansen zijn in evenwicht

Odds op: 04/03/2024

De 1/8e finales van de Conference League. Union neemt het thuis op tegen Fenerbahce.

In de aankomende 1/8e finale van de Conference League neemt Union SG het thuis op tegen Fenerbahce in een veelbelovende confrontatie. Union, bekend om hun indrukwekkende thuisreeks zonder verlies in de laatste 17 wedstrijden, en Fenerbahce, met een sterke reputatie in zijn uitwedstrijden, beloven een spannende strijd te leveren. Beide teams hebben hun vermogen getoond om het spel in de eerste helft te domineren en hebben een indrukwekkend doelsaldo, wat deze match tot een niet te missen evenement maakt.

Wedden op Union – Fenerbahce. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Union.

Union wil opnieuw stunten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Union Saint-Gilloise heeft zich ontpopt als een ware krachtpatser wanneer het thuisspeelt (zelfs in het Lotto Park), ongeslagen in hun laatste 17 thuiswedstrijden met een doorgaande reeks van ten minste één doelpunt in 21 opeenvolgende matches. Hun vermogen om de eerste helft te domineren in 53% van de wedstrijden, evenals hun veerkracht om vanuit een achterstand terug te komen, toont een team dat zowel tactisch als mentaal sterk is. Met een gemiddelde van 2,09 doelpunten per thuiswedstrijd, getuigt hun aanvallende kracht van een team dat weet hoe het druk moet zetten en kansen moet creëren. Hun recente prestaties, inclusief een winstreeks van 5 matches, benadrukken een team in topvorm, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Staat Union al voor aan de rust? Zet in op ‘Union / Union’ en win 3.50.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Fenerbahçe staat op de tweede plaats in Turkije

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.80.

Fenerbahce daarentegen brengt een indrukwekkend vermogen mee om uitwedstrijden te beheersen, met een winstpercentage van 95% wanneer ze buitenhuis eerst scoren. Deze statistiek, gecombineerd met hun vermogen om een 1-0 achterstand in 40% van de uitwedstrijden om te buigen, illustreert een team dat niet snel van zijn stuk is. Hoewel ze in de eerste helft iets minder dominant zijn dan Union Saint-Gilles, met een winstpercentage van 46%, bewijst hun gemiddelde van 1,82 doelpunten per uitwedstrijd dat ze gevaarlijk blijven, ongeacht de locatie. Fenerbahçe ervaring en aanpassingsvermogen zullen cruciaal zijn in hun streven om de sterke thuisreeks van de Brusselaars te doorbreken.

Kan Fenerbahce iets pakken in Brussel? Zet in op ‘X of Fenerbahce’ en win 1.60 keer je inzet terug.

De laatste uitslagen

Union:

Frankfurt 1-2 Union

Union 2-2 Frankfurt

Fenerbahce:

Fenerbahçe 4-0 Spartak Trnava

Nordsjaelland 6-1 Fenerbahçe

Toon andere wedopties

X