BATE Borisov-Arsenal (Europa League)
BATE Borisov-Arsenal (Europa League)

Fortuna – Bayern: haalt Bayern opnieuw uit met zware cijfers?

Odds op: 10/04/2019

Stadion: MERKUR SPIEL-ARENA

Datum en uur: 14/04/2019 – 15:30

TV: Telenet

De 29e speeldag in de Bundesliga. Fortuna Dusseldorf neemt het thuis op tegen Bayern München. Fortuna staat op 10e plaats en Bayern is de nieuwe leider in de Duitse eerste klasse. Dortmund staat nu 2e en Leipzig is ondertussen opgeklommen naar de 3e plaats.

De noteringen van Fortuna Dusseldorf – Bayern München zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Wed op Fortuna, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 11.50.

Fortuna speelt nog maar voor het eerste seizoen opnieuw in de Bundesliga nadat het in 1997 was gedegradeerd. Tot eind vorig jaar leek het ook het enige jaar te gaan worden, want op 15 december 2018 stond het team nog op de allerlaatste plaats.

Het team van Friedhelm Funkel boekte echter 6 overwinningen dit jaar en is zo opgeklommen naar een comfortabele 10e plaats in het klassement, goed voor een verlengd verblijf in de Bundesliga.

Op het veld van Bayern kon Fortuna in de competitie nog een 3-3 gelijkspel afdwingen en Die ‎Flingeraner willen deze prestatie in eigen huis graag overdoen. De drie doelpunten voor Fortuna werden toen gescoord door Belgisch jeugdinternational Dodi Lukebakio.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Fortuna of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 4.40.

Zet in op de favoriet, Bayern

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.20.

Bayern München is de nieuwe leider in de Bundesliga nadat het rechtstreekse concurrent Dortmund op de vorige speeldag met een 5-0 forfaitscore naar huis stuurde. Bayern is zo al 8 wedstrijden ongeslagen in de competitie.

Dortmund leek lang de nieuwe kampioen te gaan worden maar lijkt uiteindelijk het onderspit te moeten delven voor de Rekordmeister. Er zijn nog 6 competitiewedstrijden te spelen, maar niemand twijfelt eraan dat Bayern een 7e titel op rij zal bijschrijven op zijn palmares.

De vorige onderlinge confrontatie tussen Fortuna en Bayern, in de Duitse beker, eindigde met een monsterscore. Het werd uiteindelijk 7-8 in het voordeel van Bayern. Zet daarom in op ‘Bayern wint en beide teams scoren’. De odd voor deze weddenschap staat op 2.30.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Hertha 1-2 Fortuna

Bayern 5-0 Dortmund

Laatste ontmoetingen:

Fortuna 7-8 Bayern

Bayern 3-3 Fortuna

Fortuna 1-4 Bayern

Bayern 3-2 Fortuna

Toon andere wedopties

X