Noorwegen (O21) - Zwitserland (O21), voetbalweddenschappen
Noorwegen (O21) - Zwitserland (O21), voetbalweddenschappen

Frankrijk (O21) – Italië (O21): de topper van de eerste speeldag in de groepsfase

Odds op: 18/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. Frankrijk neemt het op tegen Italië.

Het Europees kampioenschap voor beloften, ook wel bekend als het UEFA European Under-21 Championship, kent een rijke geschiedenis. Het toernooi vond voor het eerst plaats in 1978 en sindsdien wordt het elke twee jaar georganiseerd. Het is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze jeugdtoernooien ter wereld.

Het EK voor beloften richt zich op spelers onder de 21 jaar, wat betekent dat de deelnemende spelers geboren moeten zijn op of na 1 januari van het jaar waarin het toernooi plaatsvindt. Dit zorgt voor een competitie tussen jonge talenten die strijden om de eer van hun land.

Wedden op Frankrijk (O21) – Italië (O21). De noteringen zijn in het voordeel van de Fransen.

Frankrijk is favoriet voor eindwinst

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.05.

Frankrijk heeft slechts één keer het EK voor beloften gewonnen, en dat was helemaal terug in 1988. Desondanks komen ze dit jaar met een sterke selectie naar Roemenië en Georgië. Ze beschikken over indrukwekkende aanvallende talenten, zoals Khephren Thuram, Enzo Le Fee en Michael Olise. Deze spelers staan bekend om hun dribbelvaardigheid, creatieve kwaliteiten en schitterend improvisatievermogen.

Daarnaast heeft Loic Bade onlangs schitterende prestaties geleverd voor Sevilla in de finale van de Europa League. Amine Gouiri en Rayan Cherki brengen ook aanvallend vermogen met zich mee. Frankrijk zal ongetwijfeld willen schitteren op het toernooi en hun rijke voetbaltraditie voortzetten.

Zet in op ‘Frankrijk / Frankrijk’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

Italië wil goed aan het EK beginnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.25.

Ook Italië valt zeker niet te onderschatten. Met spelers als Wilfried Gnonto, Edoardo Bove, Destiny Udogie en Sandro Tonali beschikken ze over een indrukwekkende en benijdenswaardige selectie. Lorenzo Pirola, een verdediger van Salernitana, kijkt ernaar uit om zijn tweede EK voor beloften te spelen op slechts eenentwintigjarige leeftijd. Hij benadrukt dat Italië een zeer sterke ploeg is die het toernooi als hoofdrolspelers wil ervaren en zich wil kwalificeren voor de Olympische Spelen.

Het winnen van het Europees Kampioenschap zou een geweldig doel zijn voor het team. Pirola is vol vertrouwen en wijst op het feit dat veel spelers in de Serie A met regelmaat spelen, wat de verwachtingen alleen maar verhoogt. Hijzelf heeft veel geleerd en is gegroeid gedurende het seizoen met Salernitana en voelt zich klaar om zijn beste spel te laten zien op het EK voor beloften.

Zet in op ‘X of Italië’ en win 1.70 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Frankrijk (O21) en Italië (O21) belooft een boeiend duel te worden tussen twee getalenteerde ploegen. Beide teams hebben enkele sterspelers in hun gelederen, die zowel individueel als collectief kunnen schitteren op het veld. Het is een kans voor deze jonge talenten om te laten zien wat ze waard zijn op het internationale podium.

Frankrijk zal willen profiteren van hun aanvallende vuurkracht, terwijl Italië zal vertrouwen op hun solide verdediging en technische vaardigheden. Het belooft een interessante strijd te worden tussen twee voetbalculturen die bekendstaan om hun rijke geschiedenis en successen.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X