Atlanta United - NYC FC, voetbalvoorspellingen
Atlanta United - NYC FC, voetbalvoorspellingen

Atlanta United – NYC FC: kan de thuisploeg opklimmen in het klassement?

Odds op: 19/06/2023

De 19e speeldag in de MLS, Major League Soccer. Atlanta United neemt het thuis op tegen NYC FC.

Op de 19e speeldag van de MLS neemt Atlanta United het thuis op tegen NYC FC in Mercedes-Benz Stadium. Atlanta United heeft een indrukwekkende ongeslagen reeks van zes wedstrijden en hoopt deze voort te zetten tegen de Boys in Blue, die al tien wedstrijden op rij niet hebben weten te winnen.

Wedden op Atlanta United – NYC FC. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Atlanta United staat op de zesde plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.72.

Atlanta United bevindt zich momenteel op de zesde plaats in de Eastern Conference. Onder leiding van coach Gonzalo Pineda hebben kleine aanpassingen een groot verschil gemaakt voor het team. Sinds hun laatste nederlaag in mei hebben ze zeven van de negen mogelijke punten behaald in thuiswedstrijden. Het team is dynamischer en creatiever geworden, met spelers zoals Derrick Etienne en Caleb Wiley die een belangrijke rol spelen in de aanval.

Met 35 doelpunten is Atlanta United het op een na meest scorende team in de MLS. Ze hebben in de afgelopen drie thuiswedstrijden telkens drie of meer doelpunten gescoord. Opvallend is dat 16 van hun 22 thuisdoelpunten in de tweede helft zijn gevallen. Het team heeft dit seizoen slechts één keer een thuiswedstrijd verloren.

Zet daarom in op ‘Atlanta United wint en meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.45.

Wedden op de MLS doe je bij bwin

New York City FC is de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.33.

New York City FC heeft de laatste tijd moeite gehad om doelpunten te maken, vooral na het vertrek van Taty Castellanos, die werd uitgeleend aan Girona. De aanvallers van NYC FC hebben dit seizoen namelijk moeite gehad met het maken van beslissende acties in de aanval, wat resulteert in een totaal van slechts 18 doelpunten, een van de laagste in de Eastern Conference.

De laatste overwinning van Atlanta United tegen NYC FC dateert echter wel van meer dan drie jaar geleden, maar met hun huidige vorm hopen ze hier verandering in te brengen. NYC FC heeft het moeilijk gehad, vooral in uitwedstrijden, waar ze al negen wedstrijden op rij niet hebben gewonnen. Ze hebben dit seizoen slechts 18 doelpunten gescoord, waarvan slechts een handvol in uitwedstrijden. New York saat daarom voor een grote uitdaging in deze uitwedstrijd.

Zet in op ‘X of New York Cty FC’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij Atlanta United de favoriet lijkt, gezien hun sterke aanval en ongeslagen reeks. NYC FC zal echter proberen hun winstloze reeks te doorbreken en eindelijk nog eens een resultaat te behalen. Het is een belangrijk duel voor beide teams, aangezien ze streven naar een betere positie in de competitie.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X