Sevilla-Krasnodar (Europa League)
F1 circuits

Frankrijk – België: de Fransen zijn torenhoog favoriet

Odds op: 11/07/2022

Zowel Frankrijk als België wonnen het Europees kampioenschap voetbal vrouwen nog nooit maar Frankrijk wordt op dit moment wel gezien als één van de favorieten voor de eindwinst.

Wedden op Frankrijk – België. De noteringen zijn duidelijk het in voordeel van de Fransen.

Frankrijk won met 5-1 van Italië

Frankrijk staat genoteerd op 1.18 om de wedstrijd te winnen.

Frankrijk won met straffe 5-1 cijfers van de buren uit Italië. Alle doelpunten van Frankrijk vielen al in de eerste helft, Italië kon de pas scoren in de 77e minuut. PSG-middenvelder Geyoro, die haar 50e cap pakte, werd de eerste speler in de de geschiedenis die drie keer kon scoren voor de rust.

Door de overwinning van Les Blues tegen de sterkste tegenstander in de groep, staat Frankrijk na één wedstrijd al met één been in de knock-outfase. Tegen België zijn de Franse vrouwen torenhoog favoriet. Zet in op ‘Frankrijk / Frankrijk’ en win 1.65 keer je inzet terug.

België speelde gelijk tegen IJsland

België staat genoteerd op 16.00 om de wedstrijd te winnen.

België is niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel in haar openingswedstrijd tegen IJsland. Zeker voor de rust moesten de Red Flames de wet van de sterkste ondergaan maar doelvrouw Evrard zorgde ervoor dat de 0-0 nog op het bord stond aan de rust. Vroeg na de rust kwamen de IJslanders dan toch op voorsprong maar via een penalty van Justine Vanhaevermaet konden de Belgen alsnog een puntje pakken.

De troepen van Ives Serneels wisten op voorhand dat een overwinning nodig zou zijn tegen IJsland om kans te maken op een plaatsje in de knock-outfase. Frankrijk wordt verondersteld te sterk te zijn en daarom moeten de Belgen trachten te stunten tegen Italië op de laatste speeldag van de groepsfase.

Kan België alsnog iets tonen tegen de Fransen? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.50 keer je inzet terug.