Gent-Anderlecht (Jupiler Pro League)

Frankrijk – Verenigde Staten: gaat het gastland of de titelverdediger naar de halve finale?

Odds op: 25/06/2019

Stadion: Parc des Princes

Datum en uur: 29/06/2019 – 03:00

De kwartfinales op het WK voor Vrouwen. De Verenigde Staten nemen het op tegen Frankrijk. De VS schakelden Spanje uit en Frankrijk was te sterk voor Brazilië.

Wed op Frankrijk – Verenigde Staten. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de VS.

Wed op Frankrijk, de underdog

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Gastland Frankrijk won in de kwartfinales van Brazilë met 2-1. Na 90 minuten stond het nog steeds 1-1, maar in de verlengingen kon Amandine Henry tot scoren komen en vocht Frankrijk zich naar de overwinning.

Frankrijk wil voor het thuispubliek zo ver mogelijk raken op het toernooi. Met de VS krijgen de Fransen wel dé grote favoriet voorgeschoteld in de kwartfinale. Les Bleues zullen daarom een goede dag moeten hebben om de Amerikanen te kunnen verslaan.

Zet in op een gelijkspel aan de rust en winst voor Frankrijk. Deze odd staat op 7.25.

Zet in op de favoriet, de VS

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.20.

De Verenigde Staten hebben zich geplaatst voor de kwartfinales op het WK na een moeilijke 2-1 overwinning tegen Spanje. Megan Rapinoe zette in de 7de en 76ste minuut twee penalties om, genoeg voor de overwinning.

VS is de titelverdediger en is één van de favorieten voor eindwinst. Als de de Amerikanen in de halve finales willen raken, dan moeten ze Frankrijk opzij kunnen zetten. Zeker geen makkelijke opdracht.

Zet in op ‘de VS wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.40.