Arsenal - Stade Rennais (EL)
Carousel Featured section - big image ( 705x636 )

Vysshaya Liga: de achtste speeldag

Odds op: 05/05/2020

De achtste speeldag in de Vysshaya Liga van Wit-Rusland. Ontdek onze tips om in te zetten op deze speeldag.

Vrijdag

Op vrijdag neemt FC Slutsk het thuis op tegen Energetik-BGU Minsk. De voorlopige leider neemt het thuis op tegen de nummer vier in de rangschikking. De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.25 en de odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.25.

Later in de namiddag ontvangt FC Gorodeya FC Minsk. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.60 en de odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.80.

Zaterdag

Op zaterdag worden ook twee competitiewedstrijden afgewerkt. Om 13:00 Belgische tijd gaat de eerste wedstrijd van start.

Slaviya-Mozyr ontvangt Torpedo-BelAZ Zhodino. Mozyr is 8ste in de stand en Torpedo-BelAZ Zhodino staat op een knappe tweede plaats. De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.80 en de odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Twee uur later gaat FC Ruh Brest op bezoek bij Neman Grodno. De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45 en de odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.10.

Zondag

Op zondag staan maar liefst vier wedstrijden op het programma.

FC Isloch neemt het om 12:00 Belgische tijd in eigen stadion op tegen Belshina Bobruisk. De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75 en de odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.25. De thuisploeg is duidelijk favoriet in deze partij.

Twee uur later is het tijd voor FC Vitebsk versus Shakhtyor Soligorsk. De uitploeg is duidelijk favoriet. De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.50 en de odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.75.

Om 16:00 ontvangt FC Smolevichi topploeg BATE Borisov. BATE is favoriet om de drie punten te pakken. De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 10.50 en de odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.30.

In de laatste wedstrijd van deze speeldag neemt Dynamo Brest het thuis op tegen Dinamo Minsk. De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.15 en de odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.50.

Toon andere wedopties

X