Pliskova-Osaka
Pliskova-Osaka

Italië – Griekenland: behoudt Italië het maximum van de punten?

Odds op: 03/10/2019

Stadion: Stadio Olimpico

Datum en uur: 12/10/2019 – 19:45

Kwalificatie voor Euro 2020. In Groep J gaat Griekenland op bezoek bij Italië. De Grieken pakten 5 op 18 en staan op de vijfde plaats. Italië pakte 18 op 18 en staat aan de leiding.

Wed op Italië – Griekenland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Italië.

Zet in op de favoriet, Italië

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.18.

Italië begon met een perfect rapport aan de campagne. Het team won al zijn wedstrijden en staat alleen aan de leiding. De Italianen hebben 6 punten meer dan eerste achtervolger Finland en kunnen de groepswinst al ruiken.

De Italianen konden zich niet plaatsen voor het WK in Rusland en willen er op het EK in 2020 absoluut bij zijn. Als het thuis wint van Griekenland is het team drie wedstrijden voor het einde al geplaatst voor het Europees Kampioenschap.

Italië kreeg nog maar 3 doelpunten binnen in zijn eerste zes kwalificatiewedstrijden. Zet daarom in op ‘Italië wint en krijgt geen doelpunt tegen’. Deze odd staat op 1.57.

Wed op Griekenland, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 17.00.

Griekenland is heel zwak aan de kwalificatiecampagne begonnen. Het team kon nog maar 5 punten pakken in 6 wedstrijden. De Grieken moeten Italië, Finland, Armenië en Bosnië en Herzegovina voor zich dulden. Een heel zwakke prestatie voor een land dat in 2004 nog de Europese titel kon pakken.

Mathematisch kan Griekenland zich nog plaatsen voor het EK in 2020, maar dan moet het wel dringend punten gaan pakken. Een puntje pakken op het veld van Italië zou alvast een boost geven aan het vertrouwen van de Grieken.

Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Griekenland of een gelijkspel’. Deze odd staat op 4.60.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Finland 1-2 Italië

Griekenland 1-1 Liechtenstein

Laatste ontmoetingen :

Griekenland 0-3 Italië

Griekenland 1-1 Italië

Toon andere wedopties

X