Getafe (La Liga)
Getafe (La Liga)

Huesca – Sevilla: de bezoekers moeten de drie punten pakken

Odds op: 24/02/2019

Stadion: El Alcoraz

Datum en uur: 02/03/19 – 18:30

TV: Proximus TV / Telenet

26ste speeldag in La Liga. FC Barcelona staat op kop met 57 punten. De ploeg van Lionel Messi heeft zeven punten voorsprong op Atletico Madrid. Real Madrid vervolledigt de top 3 en telt 48 eenheden. Sevilla staat op de vijfde plaats (37 punten). Huesca is momenteel allerlaatste in de stand (19 punten).

De noteringen van Huesca-Sevilla zijn ten voordele van Sevilla.

Voorspel een overwinning van Huesca

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.70.

Als er geen mirakel plaatsvindt zal Huesca na één seizoen al moeten terugzakken naar de tweede klasse. Het team won maar vier wedstrijden sinds het begin van het seizoen en dat is natuurlijk veel te weinig. Dit zijn de thuisresultaten van Huesca: twee overwinningen, vier draws en zes nederlagen. Hiermee is de ploeg de zwakste van La Liga als het gaat om thuiswedstrijden.

Sevilla zal toch moeten oppassen want Huesca verloor slechts één van zijn laatste vijf wedstrijden. Wed daarom op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Huesca of een gelijkspel. Deze odd staat op 1.80.

Wed op Sevilla

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.95.

Sevilla verloor vijf van zijn laatste zes uitwedstrijden (alle competities samen). In totaal won de club slechts drie wedstrijden op dertien op verplaatsing in de Spaanse eerste klasse. Sevilla speelde vier keer gelijk en verloor zes keer. Met deze resultaten staat de ploeg pas op de 12de plaats als we enkel kijken naar de uitwedstrijden van alle ploegen uit de competitie.

Momenteel staat Sevilla op de 5de plek in de stand, maar dit zou rap kunnen veranderen. De drie ploegen die vlak achter Sevilla staan hebben maximum twee punten minder gesprokkeld sinds het begin van het seizoen. Het team moet dus de drie punten pakken in wedstrijden als deze als het volgend seizoen Europees voetbal wil spelen.

Wed op ‘Er vallen minder dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.87.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Espanyol 1-1 Huesca

Sevilla 2-4 Barcelona

Laatste ontmoetingen:

Sevilla 2-1 Huesca

Toon andere wedopties

X