Lokeren-Anderlecht (Jupiler Pro League)
FC Porto - Belenenses (Liga NOS)

Lokeren – Anderlecht: RSCA moet absoluut winnen

Odds op: 24/02/2019

Stadion: Daknamstadion

Datum en uur: 03/03/19 – 18:00

TV: Proximus TV

Na 27 speeldagen staat Genk nog steeds op kop. Het telt acht punten meer dan Club Brugge en 12 meer dan Standard. Anderlecht staat momenteel op de zesde plek met 42 punten. Lokeren staat helemaal onderaan het klassement (17 eenheden).

De noteringen van Lokeren-Anderlecht zijn duidelijk ten voordele van RSCA.

Wed op Lokeren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.50.

Lokeren stelt dit seizoen teleur. De club verloor maar liefst zeven van zijn acht laatste competitiewedstrijden. Enkel in eigen stadion tegen Antwerp won het met 2-1. Het was wel hun laatste thuiswedstrijd en dit moet hen moed geven voor de wedstrijd tegen RSCA.

Dit zijn de thuisresultaten van Lokeren dit seizoen: vier overwinningen, drie draws en zes nederlagen. Thuis vallen hun resultaten dus nog een beetje mee. Op verplaatsing slaagden ze er nooit in om te winnen.

Lokeren zal hoogstwaarschijnlijk degraderen na dit seizoen. Voor hun eigen supporters zullen ze misschien wel mooi voetbal proberen te brengen. Wed op ‘beide teams scoren’ en vermenigvuldig jouw inzet met 1.85.

Voorspel een overwinning van RSCA

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.53.

Anderlecht moet absoluut de Play-Offs 1 halen. Samen met Club Brugge is het de enige club die er steeds in slaagde om in de top 6 te eindigen voor het begin van de Play-Offs.

De komst van aanvaller Bolasie lijkt een heel goede zaak te zijn voor de club. Hij scoorde twee doelpunten in de topper van verleden weekend tegen Club Brugge. Anderlecht haalt wel nog steeds niet het niveau die we van de grootste club van België mogen verwachten.

Wed op ‘RSCA leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.30.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Moeskroen 1-0 Lokeren

Anderlecht 2-2 Club Brugge

Laatste ontmoetingen:

Anderlecht 1-1 Lokeren

Lokeren 1-2 Anderlecht

Anderlecht 3-2 Lokeren

Lokeren 0-0 Anderlecht

Toon andere wedopties

X