Sporting Lisbonne - Beseksehir
Chakhtar Donetsk - Benfica

Real Madrid – Inter Milaan: de strijd om groepswinst in Groep D

[jsEntainMatchDetails match_id=”267132″]
Odds op: 03/12/2021

TV: Telenet

De groepsfase van de Champions League. Real Madrid neemt het thuis op tegen Inter Milaan.

Wedden op Real Madrid – Inter Milaan. De noteringen zijn in het voordeel van Real Madrid.

Real Madrid heeft 12 op 15

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.00.

Real Madrid won op de vorige speeldag met 0-3 op het veld van FC Sheriff. Door deze zege pakt de Koninklijke 12 op 15 en staat het team aan de leiding in Groep D. Alleen thuis tegen FC Sheriff werd verrassend met 1-2 verloren.

In de competitie won Real Madrid een inhaalwedstrijd met 1-0 van Athletic Bilbao. Karim Benzema scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd en mocht blij zijn dat doelman van de Rode Duivels Thibaut Courtois nog uitpakte met enkele straffe reddingen en zo de nul kon houden. Real Madrid staat alleen aan de leiding in La Liga en heeft ondertussen al 7 punten meer dan de concurrentie.

De laatste keer dat Real Madrid verloor dateert ondertussen al van begin oktober, toen met 2-1 werd verloren van Espanyol. Real Madrid krijgt wel vaak een doelpuntje binnen. Zet daarom in op ‘Real Madrid wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.40.

Inter kan nog groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.60.

Inter Milaan verloor op de eerste speeldag van Real Madrid en speelde hierna gelijk op het veld van Sjachtar. Hierna werd er echter 3 keer op rij gewonnen. Op de vorige speeldag won Inter met 2-0 van Sjachtar en zo zijn de Italianen al zeker van de tweede plaats. Op het veld van Real Madrid strijdt het team om groepswinst.

In de competitie verloor Internazionale nog maar één keer: 3-1 op het veld van Lazio midden oktober. Hierna zijn de troepen van Simone Inzaghi ondertussen al 11 wedstrijden ongeslagen, in alle competities samen.

Kan Inter zijn ongeslagen reeks voortzetten? Zet in op ‘X of Inter’ en win 1.78 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”267132″]
[jsEntainMatchHead2Head match_id=”267132″]

Toon andere wedopties

X