Italië - Bosnië-Herzegovina: beginnen de Italianen met een 12 op 12 aan de campange?
Italië - Bosnië-Herzegovina: beginnen de Italianen met een 12 op 12 aan de campange?

Italië – Bosnië-Herzegovina: beginnen de Italianen met een 12 op 12 aan de campange?

Odds op: 11/06/2019

Stadion: Juventus Stadion

Datum en uur: 11/06/2019 – 20:45

De vierde speeldag van de voorrondes van het EK 2020 in Groep J. Italië staat alleen aan de leiding met 9 punten en Bosnië-Herzegovina staat samen met Griekenland op een gedeelde derde plaats met 4 punten.

Wed op Italië – Bosnië-Herzegovina. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Italië.

Wed op Italië, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.36.

Italië begon met een perfect rapport aan de campagne. Het won thuis tegen Finland (2-0) en Liechtenstein (6-0) en op het veld van Griekenland (0-3). De Italianen staan zo alleen aan de leiding in Groep J.

Italië kon zich niet plaatsen voor het WK in Rusland en wil er daarom op het EK zeker bij zijn. Italië is de grote favoriet om de groep te winnen nadat het de drie punten meegraaide op het veld van rechtstreekse concurrent Griekenland.

De Azzurri scoorden 11 keer en kregen nog geen enkel doelpunt tegen. Zet in op ‘Italië wint zonder tegendoelpunt’ en win 1.95 keer jouw inzet terug.

Kies voor een verrassing van Bosnië-Herzegovina

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.50.

Bosnië-Herzegovina begon behoorlijk aan de kwalificatiecampagne. Het team pakte een 4 op 9 na een overwinning thuis tegen Armenië (2-1) en een gelijkspel tegen rechtstreekse concurrent Griekenland (2-2). Op het veld van Finland werd echter verloren met 2-0.

Bosnië-Herzegovina kon zich nog nooit plaatsen voor de eindronde van een groot toernooi en strijdt in Groep J met Finland en Griekenland om de tweede plaats.

Kan Bosnië-Herzegovina de Italianen verrassen en minstens een puntje pakken in Turijn? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Bosnië-Herzegovina of een gelijkspel. Deze odd staat op 3.00.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Griekenland 0-3 Italië

Finland 2-0 Bosnië-Herzegovina

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X