Gent-Anderlecht (Jupiler Pro League)
Italië - Finland: zet Italië een eerste stap richting de kwalificatie?

Italië – Finland: zet Italië een eerste stap richting de kwalificatie?

Odds op: 13/03/2019

Stadion: Dacia Arena

Datum en uur: 23/03/2019 – 20:45

De noteringen van Italië – Finland zijn duidelijk in het voordeel van Italië.

Wed op Italië, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.30.

De laatste keer dat Italië zich kon plaatsen voor een groot toernooi was voor het EK in Frankrijk in 2016. Tijdens de kwalificatieronde voor het Wereldkampioenschap in Rusland werd het uitgeschakeld, de Italianen werden pas 2e in groep G, dat gewonnen werd door Spanje. In de barrages werd verloren in Zweden (1-0) en thuis raakten de Italianen niet verder dan een scoreloos gelijkspel (0-0).

Italië is het aan haar status verplicht om zich te plaatsen voor het EK in 2020. Hiervoor moet het op z’n minst 2e of mogelijk 3e worden in een groep met Bosnië-Herzegovina, Finland, Griekenland, Armenië en Liechtenstein, op papier allemaal haalbare kaarten.

Wed op ‘Italië leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Zet in op deze odd en win 1.91 keer jouw inzet terug.

Kies voor een verrassing van Finland

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 10.50.

Finland kon zich nog nooit plaatsen voor een groot toernooi. In 2007 was de Finse Gouden generatie met topspelers als Jari Litmanen en Sami Hyypiä er wel heel dichtbij. Het moest toen echter de duimen leggen voor Portugal na een gelijkspel (0-0) op de laatste speeldag. Finland bereikte toen zijn hoogste FIFA-ranking ooit, plek 33.

Momenteel staat Finland op de 59e plaats op de FIFA-ranking. Wil het zich voor de eerste keer ooit plaatsen voor een EK, dan moet het 2e of mogelijk 3e worden en concurrenten Bosnië-Herzegovina en Griekenland achter zich proberen te houden.

Kan Finland een goede start nemen en meteen een puntje pakken op het veld van Italië? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Finland of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.30.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Italië 1-0 VS

Hongarije 2-0 Finland

Laatste ontmoetingen:

Italië 2-0 Finland (Vriendsch. 2016)

Toon andere wedopties

X