Juventus-AC Milan (Serie A)
Juventus-AC Milan (Serie A)

Lokomotiv Moskou – Juventus: blijft Juve aan de leiding in Groep D?

Odds op: 01/11/2019

Stadion: RZD Arena

Datum en uur: 06/11/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep D neemt Lokomotiv Moskou het thuis op tegen Juventus. Juventus pakte 7 op 9 en staat samen met Atlético Madrid aan de leiding. Lokomotiv is derde in de stand met 3 punten.

Wed op Lokomotiv Moskou – Juventus. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Juventus.

Zet in op Lokomotiv Moskou, de outsider

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.00.

Lokomotiv Moskou werd vorig seizoen vice-kampioen van Rusland en mag zo Champions League-voetbal spelen dit seizoen. Ook vorig seizoen speelde Lokomotiv in de Champions League. Het team werd toen vierde in een groep met Porto, Schalke 04 en Galatasaray.

De Russen wonnen maar één van hun drie eerste wedstrijden, op het veld van Leverkusen (1-2). Met 3 op 9 lijkt de derde plaats het hoogst haalbare te gaan worden voor het team. Op de vorige speeldag verloor Lokomotiv met 2-1 op het veld van Juventus Turijn.

Kan Moskou thuis wel iets rapen? Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Lokomotiv Moskou of een draw’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.40.

Wed op Juventus, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.53.

Juventus speelde een uitstekend seizoen in 2018/19. Het team werd kampioen van Italië en mag zo opnieuw Champions League-voetbal spelen. De Oude Dame werd vorig seizoen in de kwartfinales uitgeschakeld door Ajax Amsterdam.

Juventus pakte 7 op 9 en staat samen met Atlético gedeeld aan de leiding. Als de club uit Turijn ook kan winnen in Rusland is het team zeker van de volgende ronde. In de resterende twee wedstrijden strijden de Italianen dan met Atlético om groepswinst.

Kan Juventus ook de drie punten pakken in Rusland? Zet in op ‘Juventus staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.35.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Lokomotiv 0-3 Spartak

Juventus 2-1 Genoa

Laatste ontmoetingen:

Juventus 2-1 Lokomotiv

Toon andere wedopties

X