Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)
Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)

Kasimpasa – Besiktas: het wordt een zeer spannende wedstrijd!

Odds op: 19/12/2018

Stadion: Recep Tayyip Erdogan Stadium

Datum en uur: 22/12/18 – 17:00

TV: /

Zeventiende speeldag in de Turkse Super Lig. Basaksehir staat op kop met 34 punten. Yeni Malatyaspor telt er 6 minder. Vlak daarachter delen maar liefst vijf ploegen de derde plaats met 26 punten, waaronder Kasimpasa. Besiktas heeft het beste doelpuntensaldo (+8) en is dus officieel 3de op dit moment.

De odd van Kasimpasa-Besiktas is zeer lichtjes ten voordele van de thuisploeg.

Wed op Kasimpasa, dat voor eigen publiek speelt

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Kasimpasa was vorig seizoen de achtste beste ploeg van de Turkse eerste klasse. Op dit moment zitten ze op een gedeelde 3de plaats. Als ze dit volhouden zou het een uitstekend resultaat zijn voor de club uit Istanboel. In 2012/2013 en 2013/2014 eindigde Kasimpasa op een zesde plaats. Dat is hun beste resultaat tot nu toe op het hoogste niveau in Turkije. In de Super Lig zijn de 3de en 4de plaats goed voor een Europees ticket: de clubs die op deze plaatsen eindigen kunnen meedoen aan de voorrondes van de Europa League. Dit zijn de resultaten van Kasimpasa in eigen huis dit seizoen: 5 overwinningen en 3 nederlagen.

Thuis verloor Kasimpasa geen enkele van zijn laatste drie ontmoetingen tegen Besiktas. Wed op ‘Beide teams scoren en Kasimpasa wint de wedstrijd’ en vermenigvuldig jouw inzet met 3.70.

Kies voor Besiktas, dat slechts 2 wedstrijden verloor op verplaatsing

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Besiktas won de Turkse titel in 2015/2016 en 2016/2017. Het seizoen daarop sloot de club het seizoen af op een teleurstellende 4de plaats (met 71 punten). Er moet wel vermeld worden dat ze slechts één puntje achter stonden op de 2de en de 3de (allebei 72 punten)! Dit seizoen kunnen ze nog meestrijden om de titel, maar Basaksehir heeft al een zekere voorsprong (ze behaalden tot nu toe 8 punten meer dan Besiktas en Kasimpasa). Besiktas won dit seizoen 2 wedstrijden op verplaatsing, speelde 4 keer gelijk en verloor 2 matchen.

De dubbele kans weddenschap met een overwinning van Besiktas of een draw is in dit geval dus zeker een weddenschap met value. Deze odd staat op 1.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Kasimpasa 4-1 Belediyespor

Besiktas 2-2 Trabzonspor

Laatste ontmoetingen :

Besiktas 2-1 Kasimpasa

Kasimpasa 2-2 Besiktas

Besiktas 4-1 Kasimpasa

Kasimpasa 2-1 Besiktas

Toon andere wedopties

X