Anderlecht - Eupen (Jupiler Pro League)
Anderlecht - Eupen (Jupiler Pro League)

Kenia – Senegal: welk team gaat naar de 1/8ste finales?

Odds op: 29/06/2019

Stadion: 30 Juni Stadion

Datum en uur: 01/07/2019 – 21:00

De derde groepswedstrijd in Groep C van de Africa Cup of Nations 2019. Kenia neemt het op tegen Senegal. Beide teams hebben 3 punten verzameld en strijden om de kwalificatie. Algerije staat aan de leiding met 6 punten.

Wed op Kenia – Senegal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Senegal.

Wed op Kenia, de outsider

De odd voor een overwinning van de Kenia staat op 9.50.

Kenia verloor de eerste groepswedstrijd tegen Algerije met 2-0. De eindstand stond nog voor de rust op het scorebord. De wedstrijd tegen Tanzania werd een doelpuntenfestijn. Tanzania kon tot twee keer toe op voorsprong komen, maar het was toch Kenia die aan de haal ging met de overwinning.

Kenia moet winnen van Senegal om door te stoten naar de 1/8ste finales, maar is wel de outsider. Een open wedstrijd wordt verwacht. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 3.00 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Senegal

De odd voor een overwinning van de Senegal staat op 1.45.

Senegal won zijn eerste wedstrijd al bij al gemakkelijk van klein broertje in de groep Tanzania. De tweede wedstrijd werd een stuk spannender. De match ging gelijk op, maar het was uiteindelijk Algerije die met het kleinste verschil de kansarme wedstrijd kon winnen.

Senegal is het aan zijn status verplicht om door te stoten naar de 1/8ste finales. Les Lions de la Téranga hebben door een beter doelsaldo zelfs genoeg aan een gelijkpel om zich te kwalificeren.

Zet in op ‘Senegal wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Kenia 3-2 Tanzania

Senegal 0-1 Algerije

Laatste ontmoetingen:

Senegal 3-0 Kenia (Afrika Cup 2004)

Toon andere wedopties

X