Borussia Mönchengladbach - Augsburg (Bundesliga)
Borussia Mönchengladbach - Augsburg (Bundesliga)

Zuid-Afrika – Marokko: pakt Marokko 9 op 9 in Groep D?

Odds op: 29/06/2019

Stadion: Al-Salam Stadion

Datum en uur: 01/07/2019 – 18:00

De derde groepswedstrijd in Groep C van de Africa Cup of Nations 2019. Marokko neemt het op tegen Zuid-Afrika. Marokko staat aan de leiding na het behalen van een 6 op 6. Zuid-Afrika en Ivoorkust staan op een gedeelde plaats met 3 punten.

Wed op Zuid-Afrika – Marokko. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Marokko.

Wed op Zuid-Afrika, de underdog

De odd voor een overwinning van de Zuid-Afrika staat op 3.80.

Zuid-Afrika verloor zijn eerste wedstrijd van Ivoorkust (1-0), maar kon de tweede groepswedstrijd tegen Namibië wel winnen met 1-0. Zuid-Afrika had het meeste balbezit en creëerde heel wat kansen. Toch kon het pas in de 68ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd scoren.

De Zuid-Afrikanen kunnen zich nog kwalificeren voor de 1/8ste finales, maar dan moeten ze zelf winnen van Marokko of hopen dat Ivoorkust punten laat liggen tegen laatste in de groep Namibië. In beide gevallen zal het doelpuntensaldo de doorslag geven.

De laatste drie onderlinge duels eindigden op een gelijkspel. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Zuid-Afrika of een draw. Deze odd staat op 1.67.

Zet in op de favoriet, Marokko

De odd voor een overwinning van de Marokko staat op 2.10.

Marokko won zijn eerste twee groepswedstrijden tegen Namibië en Ivoorkust telkens met het kleinste verschil, 1-0. De Marokkanen zijn zo al zeker van deelname aan de volgende ronde. In de eerste wedstrijd moest het team strijden tot in de 89ste minuut om op voorsprong te komen. Tegen Ivoorkust stond het eindresultaat al na 23 minuten op het scorebord.

Marokko wil met een perfect rapport aan de 1/8ste finales beginnen en wil daarom ook de drie punten pakken tegen Zuid-Afrika.

Zet in op ‘Marokko wint zonder tegendoelpunt’. Deze odd staat op 3.10.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Zuid-Afrika 1-0 Namibië

Marokko 1-0 Ivoorkost

Laatste ontmoetingen:

Marokko 1-1 Zuid-Afrika (Vriendschappelijk, 2013)

Marokko 2-2 Zuid-Afrika (Afrika Cup 2013)

Marokko 1-1 Zuid-Afrika (Afrika Cup 2004)

Toon andere wedopties

X