Sint-Truiden-Eupen
Sint-Truiden-Eupen

Liverpool – KRC Genk: de Engelsen zijn torenhoog favoriet in eigen huis

Odds op: 30/10/2019

Stadion: Anfield

Datum en uur: 05/11/2019 – 20:00

TV: ZES

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep E neemt Liverpool het thuis op tegen Genk. De Genkenaars pakten 1 op 9 en Liverpool 6 op 9.

Wed op Liverpool – KRC Genk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

Zet in op Liverpool, de titelverdediger

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.08.

Liverpool is nog steeds ongeslagen in de Premier League. Het team pakte 28 op 30 in de competitie. In de Champions League loopt het iets minder. De Reds verloren op het veld van Napoli (2-0) maar pakten wel 6 op 6 na overwinningen tegen Salzburg (4-3) en op het veld van Genk (1-4).

Niemand twijfelt eraan dat de titelverdediger zal doorstoten naar de volgende ronde. Als ze de drie punten kunnen pakken in eigen stadion tegen Genk, dan zetten de troepen van Jürgen Klopp een volgende stap richting kwalificatie.

Neemt Liverpool al in de eerste helft de maat van Genk? Zet in op ‘Liverpool staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.40.

Wed op Genk, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 23.00.

Genk werd vorig seizoen voor de vierde keer ooit landskampioen van België en mag daarom nog eens van de Champions League proeven. Vorig jaar speelden de Genkenaars Europa League-voetbal. Het team werd toen in de 1/32ste finales uitgeschakeld door Slavia Praag.

De Smurfen verloren hun eerste groepswedstrijd met zware cijfers op het veld van Red Bull Salzburg (2-6) maar konden zich hierna herpakken thuis tegen Napoli (0-0). Thuis tegen Liverpool speelden de Limburgers een goede wedstrijd, maar ze verloren uiteindelijk toch met 1-4.

Kan Genk iets pakken op Anfield? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Genk of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 7.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Liverpool 2-1 Tottenham

Genk 1-0 Cercle Brugge

Laatste ontmoetingen:

Genk 1-4 Liverpool

Toon andere wedopties

X