Zenit St. Petersburg - SL Benfica (CL matches)
Bayern München - Borussia Dortmund (Supercup)

Napoli – Salzburg: blijft Napoli aan de leiding in Groep E?

Odds op: 31/10/2019

Stadion: San Paolo

Datum en uur: 05/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Champions League. In Groep E neemt Napoli het thuis op tegen Salzburg. Salzburg heeft 3 punten en is derde in de stand. Napoli pakte 7 op 9 en staat alleen aan de leiding.

Wed op Napoli – Salzburg. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Napoli.

Voorspel een overwinning van Napoli

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.78.

Napoli speelde vorig seizoen Europa League-voetbal. Het team werd toen in de kwartfinales uitgeschakeld door latere finalist Arsenal.

De Napolitanen begonnen uitstekend aan hun Champions League-campagne door op de eerste speeldag meteen met 2-0 te winnen van titelverdediger Liverpool. Op de tweede speeldag raakten de Italianen echter niet verder dan een gelijkspel in Genk (0-0). Op de vorige speeldag sloten de Italianen terug aan met een overwinning: 2-3 op het veld van Salzburg.

Als Napoli ook thuis kan winnen van de Duitsers is het team zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde. Wed op ‘Napoli staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.75.

Zet in op Red Bull Salzburg, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.75.

Salzburg speelde vorig seizoen Europa League-voetbal en het team werd toen in de 1/16de finales uitgeschakeld door… Napoli. De Oostenrijkers hebben dus iets recht te zetten tegen de Italianen.

Salzburg begon geweldig aan de huidige Champions League-campagne. Het team won met 6-2 van Genk op de eerste speeldag. Op de tweede speeldag werd nipt verloren van Liverpool (4-3). Door thuis te verliezen van Napoli (2-3) is de derde plaats nu echter het hoogst haalbare.

Een puntje pakken op het veld van Napoli zou op het einde van de rit een groot verschil kunnen maken. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Salzburg of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.00.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Napoli 2-2 Atalanta

Abreichsdorf 0-5 Salzburg

Laatste ontmoetingen:

Salzburg 2-3 Napoli

Salzburg 3-1 Napoli

Napoli 3-0 Salzburg

Toon andere wedopties

X