KV Kortrijk vs. Anderlecht, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KV Kortrijk vs. Anderlecht, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KV Kortrijk – Anderlecht: paars-wit is ondertussen 5 wedstrijden ongeslagen

Odds op: 13/09/2023

De 7e speeldag in de Jupiler Pro League. KV Kortrijk neemt het thuis op tegen Anderlecht.

De zevende speeldag van de Jupiler Pro League brengt ons een spannend duel tussen KV Kortrijk en Anderlecht. KV Kortrijk doet het uiterst slecht terwijl RSCA wel goed aan het seizoen is begonnen. Laten we eens kijken naar wat we kunnen verwachten van deze confrontatie.

Wedden op KV Kortrijk – Anderlecht. De noteringen zijn in het voordeel van de Brusselaars.

KVK is degradatiekandidaat nummer 1

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 4.20.

KV Kortrijk bevindt zich momenteel in een lastige positie na een teleurstellende vertoning tegen OH Leuven, waar ze met 3-0 werden verslagen. Het was een eenzijdige kelderkraker waarin KV Kortrijk weinig te bieden had. Met een pass die uitdraaide op een dramatische corner, verloor Kortrijk al vroeg in de wedstrijd de controle, en ze konden het tij niet meer keren.

Coach Edward Still gelooft nog steeds in het kunnen van zijn team en benadrukt dat de aanpassing aan nieuwe spelers tijd kost. De wedstrijd tegen Anderlecht biedt Kortrijk de gelegenheid om te laten zien dat ze in staat zijn om uit de kelder te klimmen en zich te handhaven in de competitie.

De druk staat nu hoog voor KV Kortrijk om hun prestaties te verbeteren en te voorkomen dat ze verder in de degradatiezone terechtkomen. Ze zullen op zoek zijn naar herstel en punten om hun seizoen nieuw leven in te blazen. Kan KVK iets pakken thuis tegen Anderlecht? Zet in op ‘KV Kortrijk of X’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Anderlecht wil zijn knappe reeks verderzetten

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 1.73.

Anderlecht doet het uitstekend dit seizoen, met enkele veelbelovende prestties in hun eerste zes wedstrijden. In hun laatste wedstrijd tegen Racing Genk behaalden ze echter slechts een 1-1 gelijkspel, ondanks dat Genk bijna de hele wedstrijd met tien man speelde. Francis Amuzu opende de score voor Anderlecht, maar Genk wist in de laatste minuut gelijk te maken.

Anderlecht zal proberen meer stabiliteit in hun spel te brengen en punten te verzamelen om een positie in de top van de competitie te verzekeren. Ze hebben getalenteerde spelers en moeten hun potentieel laten zien. Coach Brian Riemer erkent dat de kaartenregen en een late gelijkmaker tegen Genk teleurstellend waren, maar hij zal zijn team aanmoedigen om snel voordeel te halen uit manmeersituaties en hun spel te verbeteren. De wedstrijd tegen KV Kortrijk biedt Anderlecht de kans om hun kracht te tonen en een belangrijke overwinning te behalen in hun streven naar stabiliteit in de competitie.

Kan Anderlecht makkelijk winnen op het veld van KVK? Zet in op ‘Anderlecht / Anderlecht’ en win 2.60 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X