Juventus – Lecce: blijft Juventus aan de leiding staan?

Odds op: 22/06/2020

Stadion: Juventus Stadium

Datum en uur: 26/06/2020 – 21:45

TV: Proximus TV / Telenet

De 28ste speeldag in de Serie A. Lecce gaat op bezoek bij Juventus. Lecce staat op de 18de plaats, een degradatieplaats. Juventus staat aan de leiding met 4 punten meer dan Lazio Roma, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Wed op Juventus – Lecce. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Juventus.

Juventus mag geen punten laten liggen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.14.

Op de vorige speeldag won Juventus met 0-2 op het veld van Bologna. Door deze overwinning heeft Juve opnieuw 4 punten meer dan eerste achtervolger Lazio, dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. De Oude Dame heeft nog alles in eigen handen maar mag dan zelf geen punten laten liggen, zeker niet tegen een kleine tegenstander als Lecce.

Juventus won zijn vier laatste competitiewedstrijden allemaal. In 3 van deze 4 wedstrijden won Juve de wedstrijd zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen. Zet daarom in op ‘Juventus to win to nil’ en win 1.83 keer je inzet terug.

Lecce staat op een degradatieplaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 17.00.

Op de vorige speeldag verloor Lecce thuis met 1-4 tegen AC Milan. Marco Mancosu kon in minuut 54 via een penalty gelijkmaken maar de Milanezen kwamen slechts één minuut later al opnieuw op voorsprong. Rebíc en Leão maakten er 1-3 en 1-4 van.

Lecce kon Juventus in de laatste twee onderlinge duels telken op een gelijkspel houden. De heenwedstrijd op het veld van Lecce eindigde op 1-1 en ook vorig seizoen eindigde de wedstrijd in het Juventus-stadion op een 1-1 gelijkspel.

Zet daarom in op ‘1-1’ en win 14.50 keer je inzet terug.