Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

Liverpool – Bournemouth: kan Liverpool zich herpakken na zijn eerste nederlaag?

Odds op: 07/03/2020

Stadion: Anfield

Datum en uur: 07/03/2020 – 12:30

TV: Telenet

De 29ste speeldag in de Premier League. Liverpool neemt het thuis op tegen Bournemouth.

Wed op Liverpool – Bournemouth. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

Wed op Liverpool, de torenhoge favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.22.

Liverpool speelde één van zijn beste seizoenen ooit in 2018/19. De Reds wonnen de Champions League-finale tegen Tottenham (0-2) en misten op een haar na het kampioenschap.

De Reds doen het dit seizoen nog beter dan vorig seizoen. Divock Origi en zijn ploegmaats staan autoritair aan de leiding met 79 punten. Liverpool won 26 wedstrijden, speelde 1 keer gelijk en verloor één wedstrijd. Op de vorige speeldag werd verrassend verloren op het veld van Watford, eindstand: 3-0.

In de laatste vijf onderlinge duels won Liverpool telkens zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen. Zet daarom in op ‘Liverpool wint zonder tegendoelpunt’ en win 1.95 keer je inzet terug.

Kies voor een verrassing van Bournemouth

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.00.

Bournemouth deed het behoorlijk in 2018/19. Het team pakte 45 punten en kon zich uiteindelijk vrij makkelijk van het behoud verzekeren. De troepen van Eddie Howe komen daarom voor het 5de seizoen op rij uit in de Premier League.

Ook dit seizoen is zich verzekeren van het behoud het hoofddoel voor Bournemouth. De Cherries hebben zich daarom tijdens de zomer onder meer versterkt met Arnaut Danjuma (Club Brugge) en Philip Billing (Huddersfield) om aanvallend beter gewapend te zijn dan vorig seizoen.

Bournemouth staat momenteel slechts op de 18de plaats, een degradatieplaats. Het team heeft echter evenveel punten als West Ham en Watford, die wel op een veilige plaats staan. Het einde van het seizoen wordt dus zeker nog spannend voor de club.

Kan Bournemouth iets pakken op Anfield? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Bournemouth of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 4.33.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Watford 3-0 Liverpool

Bournemouth 2-2 Chelsea

Laatste ontmoetingen:

Bournemouth 0-3 Liverpool

Liverpool 3-0 Bournemouth

Bournemouth 0-4 Liverpool

Liverpool 3-0 Bournemouth

Toon andere wedopties

X