Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg (Bundesliga)
Tottenham-Ajax Amsterdam (Champions League)

Man United – Liverpool: United staat op de allerlaatste plaats

Odds op: 16/08/2022

De 3e speeldag in de Premier League. Man United neemt het thuis op tegen Liverpool.

Wedden op Man United – Liverpool. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Liverpool.

United staat op de laatste plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.50.

Op de tweede speeldag verloor Man United met 4-0 op het veld van Brentford. David De Gea blunderde bij het eerste doelpunt door de bal door zijn handen te laten glippen en ook bij de 3-0 ging de Spanjaard niet vrijuit. Alle vier de doelpunten vielen in de eerste helft. Na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Brighton krijgen de troepen van Erik ten Hag zo opnieuw een opdoffer te verwerken.

Manchester United pakt zo 0 op 6 en kreeg al 6 doelpunten binnen in zijn eerste twee wedstrijden. Door dit zwakke seizoensbegin staan de Red Devils momenteel op de allerlaatste plaats. Met Liverpool krijgen Harry Maguire en co een club van een ander kaliber op bezoek en de vraag is of het team zich kan herpakken tegen de vice-kampioen.

Kan United minstens een puntje pakken? Zet in op ‘Man United of X’ en win 2.45 keer je inzet terug.

Liverpool speelde twee keer gelijk

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.53.

Liverpool speelde op de tweede speeldag thuis met 1-1 gelijk tegen Crystal Palace. Wilfried Zaha bracht Palace na een half uur op voorsprong maar na een doelpuntje van Luis Díaz kon Liverpool alsnog een puntje thuishouden. Op de eerste speeldag speelden de troepen van Jürgen Klopp gelijk tegen promovendus Fulham.

The Reds pakken zo slechts zo 2 punten na twee speeldagen en zien grote concurrent Manchester City al 4 punten uitlopen met het oog op de landstitel. Liverpool is het daarom aan zijn status verplicht om de volle buit te pakken op Old Trafford.

De eerste overwinning van het seizoen voor Liverpool? Zet in op ‘Liverpool / Liverpool’ en win 2.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X