Madagascar – Tunesië: Tunesië moet de halve finales bereiken

De kwartfinales van de Africa Cup of Nations 2019. Madagascar neemt het op tegen Tunesië. Madagascar schakelde DR Congo uit na penalties. Ook Tunesië had penalties nodig tegen Ghana.

Wed op Madagascar – Tunesië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Tunesië.

Wed op Madagascar, de toernooirevelatie

De odd voor een overwinning van de Madagascar staat op 5.50.

Madagascar is dé revelatie op deze editie van de Africa Cup of Nations. Het team werd eerste in Groep B en schakelde hierna ook nog eens DR Congo uit na penalties. De Congolezen waren beter, maar het was Madagascar die uiteindelijk de wedstrijd als winnaar kon afsluiten.

Madagascar kon zich vóór 2019 nog geen enkele keer plaatsen voor de Africa Cup en staat nu meteen in de kwartfinales. Het toernooi kan dus niet meer stuk voor de Malagassiërs.

Kan Madagascar opnieuw stunten tegen Tunesië? Zet in op een gelijkspel na 90 minuten en win 3.10 keer jouw inzet terug.

Zet in op de favoriet, Tunesië

De odd voor een overwinning van Tunesië staat op 1.78.

Tunesië nam het in de 1/8ste finale op tegen Ghana. De Tunesiërs kwamen op voorsprong in de 73ste minuut, maar de Ghanezen konden in minuut 91 in extremis nog gelijkmaken dankzij een rake kopbal van Bedoui. Tunesië won uiteindelijk de penaltyreeks met 4-5.

Les Aigles de Carthage zijn één van de outsiders voor eindwinst op deze editie van de Africa Cup en zijn het aan hun status verplicht het lager genoteerde Madagascar gemakkelijk naar huis te sturen.

Kan Tunesië zijn favorietenrol waarmaken? Zet in op ‘Tunesië staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 2.85.