Nigeria – Zuid-Afrika: Nigeria is de favoriet om naar de halve finale te gaan

Odds op: 09/07/2019

Stadion: Cairo International Stadium

Datum en uur: 10/07/2019 – 21:00

De kwartfinales van de Africa Cup of Nations 2019. Nigeria neemt het op tegen Zuid-Afrika. Nigeria schakelde titelverdediger Kameroen uit en Zuid-Afrika won verrassend van favoriet Egypte.

Wed op Nigeria – Zuid-Afrika. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Nigeria.

Wed op Nigeria, de favoriet

De odd voor een overwinning van Nigeria staat op 2.00.

Nigeria schakelde titelverdediger Kameroen uit in de 1/8ste finales na een rollercoaster van een wedstrijd. Ighalo bracht Nigeria op voorsprong, maar nog voor de rust keerde Kameroen de rollen om. Nigeria scoorde nog twee keer in de tweede helft en won zo met 3-2.

Heel wat kleppers sneuvelden al op dit toernooi en Nigeria is nu één van de outsiders om de Africa Cup of Nations te winnen. In 2015 en 2017 konden de Nigerianen zich niet plaatsen, maar in 2013 wonnen ze de Africa Cup voor de laatste keer. Kan Nigeria op deze editie opnieuw meestrijden voor eindwinst?

Zet in op ‘Nigeria wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.75.

Kies voor een verrassing van Zuid-Afrika

De odd voor een overwinning van Zuid-Afrika staat op 4.33.

Egypte was de grote favoriet om in eigen land de Africa Cup te winnen, maar strandde in de 1/8ste finales op Zuid-Afrika. Egypte kreeg heel wat kansen maar Salah en zijn ploeggenoten konden het niet afmaken. In de 85ste minuut kregen ze het deksel op de neus: Lorch scoorde de 0-1 voor Zuid-Afrika.

De Zuid-Afrikanen konden sinds 2002 nog maar één keer de groepsfase overleven en het toernooi is voor de Bafana Bafana nu al een succes. Als het team ook Nigeria kan uitschakelen, dan kan het mogelijk zijn prestatie evenaren van in 2000. Toen eindigde het land op de derde plek.

Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Zuid-Afrika’. Deze odd staat op 8.75.