Senegal - Benin: gaan de Senegalezen makkelijk naar de halve finales?

Senegal – Benin: gaan de Senegalezen makkelijk naar de halve finales?

Odds op: 07/07/2019

Stadion: 30 Juni Stadion

Datum en uur: 10/07/2019 – 18:00

De kwartfinales van de Africa Cup of Nations 2019. Senegal neemt het op tegen Benin. Senegal won van Oeganda met het kleinste verschil (1-0) en Benin speelde gelijk tegen Marokko (1-1). Benin won de penaltyreeks met 1-4 en plaatste zich zo voor de kwartfinales.

Wed op Senegal – Benin. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Senegal.

Wed op Senegal, de favoriet

De odd voor een overwinning van Senegal staat op 1.50.

Senegal is een uitstekend toernooi aan het spelen. Het team verloor nog maar één wedstrijd, tegen Algerije (0-1). In de 1/8ste finale kwam Senegal al in de 15de minuut op voorsprong via Liverpool-speler Mané. De Senegalezen kregen in de tweede helft nog een penalty maar diezelfde Mané stuitte op de keeper van Oeganda Denis Onyango.

Aangezien favorieten Egypte, Marokko en titelverdediger Kameroen uitgeschakeld zijn is Senegal de grote favoriet om de Africa Cup of Nations te winnen.

Zet in op ‘Senegal wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.00.

Kies voor een verrassing van Benin

De odd voor een overwinning van Benin staat op 7.50.

Benin kon zich maar net plaatsen voor de 1/8ste finales. Het team werd beste derde in Groep F. In de 1/8ste finales was Marokko favoriet, maar de Beniners slaagden er toch in de Marokkanen naar huis te sturen. Na 120 minuten stond het 1-1 en Benin won de penaltyreeks met 1-4.

Voor Benin is het nog maar de vierde keer dat het land zich kan plaatsen voor de Africa Cup en het West-Afrikaanse land raakte nog nooit verder dan de groepsfase. Het toerrnooi is nu al geslaagd voor Les Écureuils, niets moet en alles mag in de kwartfinale tegen Senegal.

Kan Benin opnieuw stunten? Zet in op een gelijkspel of winst van Benin na 90 minuten en win 2.50 keer jouw inzet terug.