Japan - Oezbekistan (AFC Asian Cup)
Japan - Oezbekistan (AFC Asian Cup)

Manchester City – Aston Villa: een tweede overwinning op rij voor City?

Odds op: 22/10/2019

Stadion: Etihad

Datum en uur: 26/10/2019 – 12:30

TV: Telenet

De tiende speeldag in de Premier League. Manchester City neemt het thuis op tegen Aston Villa. City staat op de tweede plaats en Aston Villa staat samen met Wolverhampton op een gedeelde elfde plaats.

Wed op Manchester City – Aston Villa. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Wed op Manchester City, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.11.

Manchester City speelde in 2018/19 één van zijn beste seizoenen ooit. Kevin de Bruyne en zijn teammaats werden voor de 2de keer op rij kampioen.

Het nieuw seizoen is echter minder goed gestart. De Citizens moeten achtervolgen op Liverpool en hebben ondertussen al 6 punten minder dan de leider.

Man City verloor thuis verrassend met 0-2 van Wolverhampton maar kon op de laatste speeldag terug aansluiten met een uitoverwinning, 0-2 op het veld van Crystal Palace. Kevin de Bruyne is terug volledig fit en moet opnieuw voor de assists gaan zorgen.

Komt er een tweede overwinning op rij voor de Citizens? Wed op ‘Man City leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.44.

Zet in op Aston Villa, de underdog

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 21.00.

Aston Villa werd vorig seizoen vijfde in de Championship en na het spelen van de playoffs mag de club terug in de Premier League aantreden. De Villans degradeerden in 2015/16 toen ze allerlaatste werden in de Engelse eerste klasse.

De troepen van Dean Smith hebben één doelstelling dit seizoen: het behoud zo vlug mogelijk veiligstellen. Aston Villa doet het met een voorlopige twaalfde plaats goed. Het team heeft 3 punten meer dan Newcastle.

Aston Villa is ondertussen (in alle competities samen) vier wedstrijden ongeslagen. Het team won zijn twee laatste competitiewedstrijden allebei: 1-5 op het veld van Norwich en 2-1 thuis tegen B&H Albion.

Kan Villa zijn ongeslagen reeks verderzetten? Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Aston Villa of een gelijkspel’. Deze odd staat op 6.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Crystal Palace 0-2 Man City

Aston Villa 2-1 B&H Albion

Laatste ontmoetingen:

Man City 4-0 Aston Villa

Aston Villa 0-4 Man City

Aston Villa 0-0 Man City

Man City 3-2 Aston Villa

Toon andere wedopties

X