Chelsea-Leicester (Premier League)
Burnley-Fulham (Premier League)

Dinamo Zagreb – Manchester City: Zagreb moeten winnen om zich te plaatsen

Odds op: 02/12/2019

Stadion: Maksimir

Datum en uur: 11/12/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De zesde en laatste speeldag in Groep C van de Champions League. Dinamo Zagreb neemt het thuis op tegen Manchester City.

Wed op Dinamo Zagreb – Manchester City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Zet in op Zagreb, de outsider

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Dinamo Zagreb speelde vorig seizoen voor de tweede keer op rij kampioen in Kroatië en het team mag zo nog eens Champions League-voetbal spelen.

De Kroaten doen het vrij goed in Groep C en staan op een voorlopige derde plaats. Het team verzamelde 6 punten, 1 puntje minder dan Sjachtar en 6 minder dan Man City.

Zagreb kan zich nog plaatsen voor de volgende ronde maar moet dan zelf winnen van de Engelsen en hopen dat Sjachtar niet wint van Atalanta. De heenwedstrijd in Manchester eindigde op een 2-0 overwinning voor Man City.

Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Zagreb’. Deze odd staat op 8.75.

Wed op Man City, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.85.

Manchester City speelde één van zijn beste seizoenen ooit vorig seizoen en mag opnieuw de groepsfase van de Champions League induiken. Vorig seizoen werden Kompany en ploegmaats door finalist Tottenham uitgeschakeld in de kwartfinales.

Man City is opnieuw dé favoriet voor eindwinst in de Champions League en de Engelsen hopen eindelijk eens hun favorietenrol waar te kunnen maken. De Citizens zijn al zeker van groepswinst en komen daarom niet met hun beste 11 afgezakt naar Kroatië.

Kan Man City ook met een veredeld B-team winnen van Dinamo Zagreb? Zet in op ‘Man City wint en Zagreb scoort niet’. Deze odd staat op 4.10.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Istra 1-2 Zagreb

New Castle 2-2 Man City

Laatste ontmoetingen:

Man City 2-0 Zagreb

Toon andere wedopties

X