Napoli - Genk: kan Napoli zich kwalificeren voor de volgende ronde?
Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)

Napoli – Genk: kan Napoli zich kwalificeren voor de volgende ronde?

Odds op: 30/11/2019

Stadion: Stadio San Paolo

Datum en uur: 10/12/2019 – 17:55

TV: Sporza

De zesde en laatste speeldag in Groep E van de Champions League. Napoli neemt het thuis op tegen Genk.

Wed op Napoli – Genk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Napoli.

Zet in op Napoli, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.11.

Napoli speelde een geweldig seizoen in 2018/19 en werd vice-kampioen van Italië. In de Champions League raakte Napoli niet verder dan de groepsfase. In de Europa League werd Napoli in de kwartfinales uitgeschakeld door latere finalist Arsenal.

Dit jaar lijken de Italianen de groepsfase wel te gaan overleven. De Napolitanen staan op de tweede plaats met 9 punten, 2 meer dan Red Bull Salzburg. Napoli moet thuis winnen van Genk om er zeker van te zijn dat het Europees kan overwinteren. De heenwedstrijd in Genk eindigde op een 0-0 gelijkspel.

Kan Napoli thuis wel winnen van Genk? Zet in op ‘Napoli staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.48.

Wed op Genk, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 18.50.

Genk speelde vorig seizoen voor de vierde keer ooit landskampioen en mag daarom daarom nog eens van de Champions League proeven. De laatste keer dat Genk Champions League-voetbal mocht spelen dateerde van 2011/12. Het team werd toen vierde in een groep met Leverkussen, Chelsea en Valencia.

Ook dit seizoen zal Genk op de laatste plaats eindigen. Genk heeft 6 punten minder dan Salzburg en heeft niets meer te winnen in Europa. De Limburgers wonnen nog nooit in de Champions League en willen hier graag eens in slagen. Al is de kans klein dat dit in Napels zal gaan gebeuren.

Kan Genk minstens gelijk spelen tegen het geplaagde Napoli? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Genk of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 6.25.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Liverpool 1-1 Napoli

Genk 1-4 Napoli

Laatste ontmoetingen:

Genk 0-0 Napoli

Toon andere wedopties

X