Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Inter Milaan – Barcelona: Inter moet thuis winnen om door te stoten

Odds op: 01/12/2019

Stadion: San Siro

Datum en uur: 10/12/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De zesde en laatste speeldag in Groep F van de Champions League. Inter neemt het thuis op tegen Barcelona.

Wed op Inter Milaan – Barcelona. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Inter.

Zet in op Inter Milaan, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.65.

Inter Milaan raakte vorig seizoen niet verder dan de groepsfase na het behalen van de derde plaats in een groep met Barcelona, Tottenham en PSV. In de Europa League werd Internazionale in de 1/16de finales uitgeschakeld door Eintracht Frankfurt.

Inter staat op deze editie van het kampioenenbal samen met Dortmund op een gedeelde tweede plaats met 7 punten, 4 minder dan groepsleider Barcelona. Inter heeft zijn lot nog in eigen handen maar moet thuis winnen tegen Barça om de volgende ronde te halen.

Kunnen Lukaku en ploegmaats zich bij de laatste 32 scharen? Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Inter’. Deze odd staat op 4.75.

Wed op Barcelona, dat al geplaatst is

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.60.

Barcelona speelde een geweldig seizoen in 2018/19, met een tweede landstitel op rij als gevolg. In de Champions League werd Barça in de halve finales uitgeschakeld door latere winnaar Liverpool.

De Catalanen pakten 11 punten in Groep F en zijn zo een wedstrijd voor het einde al zeker van groepswinst. De vraag is daarom of Barcelona met volle kracht komt afgezakt naar Italië. Ernesto Valverde zal zijn stervoetballers waarschijnlijk rust geven.

De heenwedstrijd eindigde op 2-1 in het voordeel van Barça. Komen beide teams opnieuw tot scoren? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.60 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Inter 2-0 SPAL

Barcelona 3-1 Dortmund

Laatste ontmoetingen:

Barcelona 2-1 Inter

Inter 1-1 Barcelona

Barcelona 2-0 Inter

Barcelona 1-0 Inter

Toon andere wedopties

X