Standard Luik - Antwerp (Jupiler Pro League)
Japan - Oezbekistan (AFC Asian Cup)

Manchester City – Watford: kunnen de Citizens zich herpakken na verlies in Norwich?

Odds op: 16/09/2019

Stadion: Etihad

Datum en uur: 19/09/2019 – 15:00

TV: Proximus TV / Telenet

De zesde speeldag in de Premier League. Man City neemt het op tegen Watford. City staat op een voorlopige tweede plaats met 10 punten en Watford staat op de allerlaatste plaats met 2 punten.

Wed op op Manchester City – Watford. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Manchester City.

Wed op Man City, de favoriet

De odd voor een overwinning van Manchester City staat op 1.11.

Manchester City speelde één van zijn beste seizoenen ooit in 2018/19. City is namelijk het eerste team dat de Engelse treble (de landstitel, de FA Cup en de League Cup) kon pakken.

Dit seizoen gaat het echter wat minder voor de kampioen. De manschappen van Guardiola hebben na een verliesbeurt tegen Norwich (3-2) ondertussen 5 punten minder dan leider Liverpool.

De Sky Blues moeten zich daarom herpakken thuis tegen hekkensluiter Watford als ze concurrent Liverpool niet al te ver willen laten uitlopen.

Zet in op ‘Man City staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 1.44.

Kies voor een verrassing van Watford

De odd voor een overwinning van Watford staat op 18.50.

Watford speelde een degelijk seizoen in 2018/19. Het team pakte 50 punten en kon zich uiteindelijk makkelijk van de degradatie behoeden. De Hornets pakten de elfde plaats, de beste positie sinds de club vijf seizoenen geleden naar de Premier League promoveerde.

Christian Kabasele en zijn ploegmakkers begonnen echter zwak aan het nieuwe seizoen. Het team pakte nog maar 2 punten en staat zo alleen op de laatste plaats. De club lijkt dit seizoen dus tegen de degradatie te gaan moeten vechten.

Kan Watford net als tegen Arsenal (2-2) verrassen op het veld van Man City? Wed op de dubbele kans weddenschap met ‘een overwinning van Watford of een gelijkspel’. Deze odd staat op 6.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Norwich City 3-2 Man City

Watford 2-2 Arsenal

Laatste ontmoetingen:

Man City 6-0 Watford

Man City 3-1 Watford

Watford 1-2 Man City

Man City 3-1 Watford

Toon andere wedopties

X