Trabzonspor - Sivasspor
Ostende - Courtrai

Manchester Utd – Burnley: United is weggezakt naar de 7e plaats

[jsEntainMatchDetails match_id=”259755″]

Odds op: 27/12/2021

TV: Telenet

De 20e speeldag in de Premier League. Man United neemt het thuis op tegen Burnley.

Wed op Manchester Utd – Burnley. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Manchester United.

Man United speelde gelijk tegen Newcastle

De odd voor een overwinning van de thuisloeg staat op 1.36.

Man United raakte op maandag niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van Newcastle. De doelpuntenmaker voor Manchester United was Edinson Cavani. Newcastle United kreeg 13 doelpogingen, waarvan 8 op doel. Mocht Man United dus tegen een meer efficiënte ploeg hebben gespeeld, dan was het team met een nederlaag naar huis gegaan.

Na 3 overwinningen op rij en 2 afgelaste wedstrijden laat United voor het eerst sinds november punten liggen in de Premier League. Tegen Burnley is het team torenhoog favoriet. Zet daarom in op ‘Man United / Man United’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Burnley staat op een degradatieplaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.50.

De degradatietopper tussen Burnley en Everton werd afgelast vanwege te veel Corona-gevallen. Ook de wedstrijden tegen Watford en Aston Villa werden vanwege dezelfde reden uitgesteld. Burnley kon nog maar één keer winnen dit seizoen, 3-1 thuis tegen Brentford. Daarnaast werd 6 keer verloren en 7 keer gelijkgespeeld. Waaronder de laatste competitiewedstrijd van Burnley: 0-0 tegen West Ham United. Door deze zwakke reeks pakte het ex-team van Steven Defour 11 punten uit 15 wedstrijden en staat het team op plaats 18 in het klassement, een degradatieplaats.

Op het veld van Manchester United zou het team al tevreden zijn met een puntje. Zet in op ‘X of Burnley’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”259755″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”259755″]

Toon andere wedopties

X