Gareth Bale
Gareth Bale

Marokko – Benin: Marokko is dé favoriet om naar de kwartfinales te gaan

Odds op: 03/07/2019

Stadion: Al Salam

Datum en uur: 05/07/2019 – 18:00

De 1/8ste finales van de Africa Cup of Nations 2019. Marokko neemt het op tegen Benin. Marokko werd eerste na een 9 op 9 in Groep D en Benin werd beste derde in Groep F.

Wed op Marokko – Benin. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Marokko.

Wed op Marokko, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van Marokko staat op 1.22.

Marokko is met een perfect rapport aan de Afrika Cup begonnen. Het team pakte meteen 9 op 9. De Marokkanen wonnen van Namibië, Ivoorkust en Zuid-Afrika, telkens met het kleinste verschil (1-0). De troepen van Hervé Renard lijken zo een heel efficiënt team te zijn op dit toernooi.

In 2017 slaagden de Marokkanen er voor de eerste keer in om de kwartfinales te bereiken sinds 2004 en het team wil ook dit jaar minstens even goed doen.

Marokko kreeg nog geen enkel doelpunt tegen op het toernooi. Zet daarom in op ‘Marokko wint zonder tegendoelpunt’. Deze odd staat op 2.00.

Zet in op de underdog, Benin

De odd voor een overwinning van Benin staat op 4.00.

Benin werd de beste derde door 3 op 9 te pakken in Groep F. Het team speelde maar liefst drie keer gelijk: tegen Ghana (2-2), Guinee-Bissau (0-0) en Kameroen (0-0). De Beniners hebben in de groepsfase getoond een heel stugge ploeg te zijn.

Voor Benin is het nog maar de eerste keer dat het team de groepsfase kon overleven. Het land kon zich in totaal dan ook nog maar drie keer plaatsen voor het toernooi.

Les Écureuils zullen opnieuw met het slot op de deur spelen en hopen op de counter. Zet in op een gelijkspel aan de rust en winst voor Marokko. Deze odd staat op 3.90.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Zuid-Afrika 0-1 Marokko

Benin 0-0 Kameroen

Laatste ontmoetingen:

Marokko 6-1 Benin

Marokko 6-1 Benin

Marokko 4-0 Benin

Toon andere wedopties

X