VS – Nederland: kunnen de VS hun wereldtitel verlengen?

Odds op: 04/07/2019

Stadion: Parc OL

Datum en uur: 07/07/2019 – 23:00

TV: NPO1

De finale van het WK Voetbal voor vrouwen 2019, de VS nemen het op tegen Nederland.

Wed op VS – Nederland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Verenigde Staten.

Wed op de VS, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de Verenigde Staten staat op 1.44.

In de halve finale tegen Engeland kwamen de VS met een rake kopbal van Press al na 10 minuten op voorsprong. De Engelsen konden in de 19de minuut de gelijkmaker scoren, maar Alex Morgan zette al na 31 minuten de eindstand op het scorebord: Engeland 1-2 VS.

De vrouwen van de VS zijn de titelverdediger na eindwinst in 2015. Ze zijn daarom dit jaar dé favoriet om het WK voor vrouwen (voor een tweede keer op rij) te winnen.

De VS kregen in de laatste drie wedstrijden telkens een doelpuntje tegen. Zet daarom in op ‘de VS winnen en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.40.

Kies voor een verrassing van Nederland

De odd voor een overwinning van Nederland staat op 7.50.

Nederland nam het in de halve finale op tegen Zweden. Zweden schoot in de 55ste minuut op doel maar door een uitstekende redding van Van Veenendaal kwam de bal op de paal terecht. Ook Nederland kopte nog op de lat maar na de reguliere speeltijd stond een 0-0 gelijkspel nog steeds op het scorebord.

In de verlengingen was het uiteindelijk Nederland die aan het langste eind trok: in de 99ste minuut maakte Groenen er 1-0 van met een mooi afstandsschot van buiten de 16-meter.

Nederland is de outsider in deze finale maar is wel een stugge ploeg om tegen te spelen. De Nederlandse vrouwen wonnen het EK in 2017 en willen deze prestatie graag overdoen in de WK-finale tegen de VS.

Zet in op ‘een 1-2 overwinning voor Nederland’ en win 23.00 keer jouw inzet terug.