Mexico - Polen: wie neemt een optie op de kwalificatie?
Mexico - Polen: wie neemt een optie op de kwalificatie?

Mexico – Polen: wie neemt een optie op de kwalificatie?

Odds op: 08/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Mexico neemt het op tegen Polen. In Groep B vinden we ook Argentinië en Saudi-Arabië terug.

De winnaar van dit onderlinge duel neemt een optie op de knock-outfase.

Wedden op de Mexico – Polen. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Mexico gaat altijd naar de 1/8e finales

De odd voor een overwinning van Mexico staat op 2.75.

Mexico is een vaste klant op het WK en slaagde er 7 keer op rij in tot in de knock-outfase te raken, waar het echter telkens in de 1/8e finales uitgeschakeld werd. Het beste resultaat van de Mexicanen op een WK waren de kwartfinales die in 1970 en 1986 in eigen land werden behaald.

In 2018 zorgde het team voor een stunt door Duitsland op de 1e speeldag te verslaan, voordat ze zich als 2e kwalificeerden. De Mexicanen werden vervolgens in de 1/8e finale uitgeschakeld door Brazilië.

In deze groep C is het team verre van favoriet voor de kwalificatie maar zal het proberen voor de verrassing te zorgen. Dit vereist een goed resultaat tegen Polen, dat de meest serieuze tegenstander is met betrekking tot de tweede plaats.

Wed op een overwinning van Mexico of een gelijkspel om te profiteren van een quotering van 1.46.

Polen wil opnieuw naar de knock-outfase

De odd voor een overwinning van de Polen staat op 2.65.

Na zich niet te hebben gekwalificeerd in de edities van 2010 en 2014, kon Polen zich opnieuw plaatsen voor het WK in 2018. Het team werd al in de groepsfase uitgeschakeld in een groep met Colombia, Japan en Senegal.

Onder leiding van Robert Lewandowski in de voorhoede van de aanval, heeft de Poolse ploeg ambities op dit WK en wil het zich plaatsen voor de knock-outfase. Het team raakte nooit verder dan de 1/8e finales sinds het in 1968 op de derde plaats was geëindigd.

Polen wil meteen winnen van Mexico om zo een optie te nemen op de knock-outfase. Zet in op ‘Polen wint en Mexico scoort niet’. Deze odd staat op 4.10.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X