Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

USA – Wales: welk team zet eerste stap kwalificatie?

Odds op: 04/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. De VS neemt het op tegen Wales. In Groep B vinden we ook Iran en Engeland.

Op 21 november nemen de Verenigde Staten het op tegen Wales in Groep B, die ook bestaat uit Engeland en Iran. Het is dan ook een belangrijke wedstrijd die de twee teams te wachten staat, aangezien de 2ᵉ plaats waarschijnlijk al op deze eerste speeldag beslist zal worden.

Wedden op de VS – Wales. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de VS.

De VS raakte tot in de 1/8e finales de laatste keer

De odd voor een overwinning van de VS staat op 2.55.

Na het missen van de 2018-editie van het FIFA Wereldkampioenschap, had de Verenigde Staten het niet gemakkelijk om Qatar te bereiken, aangezien ze slechts op de derde plaats eindigden in de zone van Noord- en Midden-Amerika. Ze hadden echter de tweede beste aanval van deze kwalificaties en konden zich door de sterkte van hun aanvallers plaatsen.

De laatste deelname van de Verenigde Staten aan een WK dateert van 2014, toen België ze na verlenging uitschakelde in de 1/8e finales. In Qatar bevindt de ploeg zich ook in een goede positie om zich te plaatsen voor de knock-outfase, als tweede team achter Engeland.

De VS moet winnen van Wales om zijn kansen gaaf te houden, rekening houdend dat elk land de 3 punten zou kunnen pakken tegen Iran. We krijgen daarom waarschijnlijk een spannende wedstrijd te zien. Zet daarom in op ‘een gelijkspel aan de rust’ en win 5.75 keer je inzet terug.

Wales wil stunten zoals op het EK in 2016

De odd voor een overwinning van de Wales staat op 2.95.

Het toernooi is al geslaagd voor Wales aangezien ze er voor de eerste keer bij zijn sinds 1958. Gareth Bale en co schakelden Oostenrijk uit in de halve finales van de play-offs en in de finale waren de Welshmen te sterk voor Oekraïne.

De laatste prestatie van Wales in een grote competitie dateert van Euro 2016, waar ze de halve finale bereikten en België in de kwartfinales verrassend uitschakelden. Ze waren toen in de Engelse groep gevallen. Toen eindigde het team op de eerste plaats in een groep met Engeland, Slowakije en Rusland.

Kan het team een soortgelijke prestatie herhalen? Het kan alle kanten op tegen de VS, en het team zal op zijn minst een gelijkspel willen veiligstellen om zijn kansen op kwalificatie gaaf te houden. Zet in op ‘X of Wales’ en win 1.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X