Moldavië - Turkije: blijft Turkije aan de leiding staan in Groep H?
Moldavië - Turkije: blijft Turkije aan de leiding staan in Groep H?

Moldavië – Turkije: blijft Turkije aan de leiding staan in Groep H?

Odds op: 08/09/2019

Stadion: Zimbru

Datum en uur: 10/09/2019 – 20:45

Kwalificatie voor Euro 2020. In Groep H neemt Moldavië het thuis op tegen Turkije. Turkije pakte 12 op 15 en Moldavië pakte 3 op 15.

Wed op Moldavië – Turkije. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Turkije

Wed op Moldavië, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 10.00.

Moldavië kon zich als onafhankelijk land nog geen enkele keer kwalificeren voor een groot toernooi. Met het oog op de kwalificatie voor het EK in 2016 eindigde het land in zijn kwalificatiegroep op de laatste plaats met slechts 2 punten.

Ook tijdens deze campagne is het land op weg om zich niet te plaatsen voor de eindronde. De Moldaviërs konden nog maar één keer winnen, thuis tegen microstaat Andorra (1-0).

Kan Moldavië stunten thuis tegen Turkije? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Moldavië of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 3.00.

Zet in op Turkije, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.36.

Turkije plaatste zich in 2016 voor het EK en wil er in 2020 opnieuw bij zijn. De manschappen van Şenol Güneş pakten 12 op 15 en staan samen met Frankrijk en Ijsland aan de leiding in Groep H. Met drie landen die samen op kop staan wordt het nog uiterst spannend in de 5 resterende wedstrijden.

De Turken willen geen punten laten liggen tegen het lager genoteerde Moldavië en het team wil met een overwinning terug naar huis keren.

Kan Turkije de volle buit pakken in Moldavië? Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Turkije’. Deze odd staat op 3.60.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Ijsland 3-0 Moldavië

Turkije 1-0 Andorra

Laatste ontmoetingen:

Turkije 4-0 Moldavië

Turkije 3-1 Moldavië

Moldavië 1-1 Turkije

Turkije 5-0 Moldavië

Toon andere wedopties

X