Hoffenheim-Bayern München (Bundesliga)
Hoffenheim-Bayern München (Bundesliga)

Nederland – Qatar: Nederland wil groepswinst pakken

[jsEntainMatchDetails match_id=”288363″]

Odds op: 26/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Nederland neemt het op tegen Qatar. In Groep A vinden we ook Ecuador en Senegal terug.

Nederland is favoriet om als groepswinnaar door te stoten naar de knock-outfase en Ecuador en Senegal strijden normaal gezien voor de tweede plaats.

Wedden op de Nederland – Qatar. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Nederlanders.

Nederland wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van Nederland staat op 1.14.

Nederland raakte op speeldag twee niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Ecuador. Zeker in de tweede helft waren de Ecuadorianen de betere ploeg en hadden ze nog enkele kansen waardoor ze de wedstrijd nog hadden kunnen winnen. Oranje mag uiteindelijk tevreden zijn met een puntje en zal in principe makkelijk groepswinnaar worden.

Nederland heeft alle vier de WK-wedstrijden tegen Aziatische partijen gewonnen, scoorde 11 doelpunten en kreeg slechts één keer een doelpuntje tegen. Dit is hun allereerste ontmoeting met Qatar in welke competitie dan ook. Nederland is torenhoog favoriet en we voorspellen dat onze noorderburen al aan de rust op voorsprong komen. Zet daarom in op ‘Nederland / Nederland’ en win 1.57 keer je inzet terug.

Qatar is al uitgeschakeld

De odd voor een overwinning van Qatar staat op 18.50.

Qatar verloor op de eerste speeldag met 0-2 van Ecuador en op de tweede speeldag met 3-1 van Senegal. De Qatarezen zijn zo het slechtste land ooit die een WK mag organiseren. Qatar heeft beide WK-wedstrijden van 2022 verloren; geen enkel gastland heeft ooit maar liefst drie wedstrijden verloren tijdens een editie van het toernooi. Toch lijkt Qatar ook dit record te gaan pakken.

Het gastland heeft nu vijf doelpunten tegen gekregen in de groepsfase – geen gastland heeft ooit meer doelpunten tegen gekregen in de groepsfase, en Zuid-Afrika kreeg er ook vijf tegen in 2010.

Kan Qatar voor een stunt zorgen en iets pakken tegen Oranje? Zet in op ‘X of Qatar’ en win 5.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288363″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288363″]

Toon andere wedopties

X