Ecuador - Senegal: de strijd om de tweede plaats in Groep A
Ecuador - Senegal: de strijd om de tweede plaats in Groep A

Ecuador – Senegal: de strijd om de tweede plaats in Groep A

[jsEntainMatchDetails match_id=”288366″]

Odds op: 26/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Ecuador neemt het op tegen Senegal. In Groep A vinden we ook Nederland en Qatar terug.

Nederland is favoriet om als groepswinnaar door te stoten naar de knock-outfase en Ecuador en Senegal strijden normaal gezien voor de tweede plaats.

Wedden op de Ecuador – Senegal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Ecuador.

Ecuador pakte een puntje tegen Nederland

De odd voor een overwinning van Ecuador staat op 2.40.

Ecuador speelde op de tweede speeldag met 1-1 gelijk tegen Nederland. Zeker in de tweede helft waren de Ecuadorianen de betere ploeg en hadden ze nog enkele kansen waardoor ze de wedstrijd nog hadden kunnen winnen. Door het gelijkspel hebben de Zuid-Amerikanen één puntje meer dan Senegal en heeft het team genoeg aan een gelijkspel om als tweede door te stoten.

Dit is de allereerste WK-wedstrijd van Ecuador tegen een Afrikaans land. Als ze een nederlaag voorkomen, kwalificeert Ecuador zich voor de tweede keer in hun geschiedenis voor de knock-outfase van het WK, ook in 2006 slaagde het team hier in.

Kan Ecuador minstens gelijkspelen? Zet in op ‘Ecuador of X’ en win 1.36 keer je inzet terug.

Senegal moet winnen om door te stoten

De odd voor een overwinning van Senegal staat op 3.10.

Senegal verloor in de eerste wedstrijd van Nederland maar kon op de tweede wedstrijd de 3 punten pakken tegen gastland Qatar. Senegal won met 3-1 van Qatar en is voor het eerst op zoek naar twee opeenvolgende overwinningen in deze competitie. Ze wonnen voor het laatst twee wedstrijden op rij op het toernooi in 2002.

Senegal heeft beide eerdere vriendschappelijke ontmoetingen met Ecuador in mei 2002 (1-0) en december 2005 (2-1) gewonnen. Kan Senegal voor de derde keer op rij winnen van Ecuador? Zet in op ‘Senegal / Senegal’ en win 5.25 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288366″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288366″]

Toon andere wedopties

X