Standard-Kortrijk (Jupiler Pro League)
Standard-Kortrijk (Jupiler Pro League)

Tunesië – Frankrijk: de Fransen zijn al geplaatst voor de 1/8e finales

[jsEntainMatchDetails match_id=”288375″]

Odds op: 27/11/2022

De derde wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Tunesië neemt het op tegen Frankrijk. In Groep D vinden we ook Denemarken en Australië terug.

Frankrijk stoot als groepswinnaar door naar de knock-outfase en Tunesië en Denemarken strijden nog om de tweede plaats.

Wedden op de Tunesië – Frankrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Fransen.

Tunesië moet winnen om door te stoten

De odd voor een overwinning van Tunesië staat op 6.50.

Tunesië verloor op de tweede speeldag verrassend van Australië. De Australiërs scoorden met een knappe kopbal het enige doelpunt van de wedstrijd in minuut 23. Tunesië blijft puntloos op deze editie van het WK en als ze de wedstrijd tegen Frankrijk ook niet winnen, betekent dit dat ze geen wedstrijd hebben gewonnen in vier van hun zes WK-optredens in 1998, 2002 en 2006.

Tunesië moet ook nog scoren uit 27 schoten in hun twee wedstrijden op het WK 2022 en missen dus duidelijk efficiëntie voor doel op dit toernooi. De Tunesiërs zijn nog nooit een hele WK-editie doorgekomen zonder te scoren, en dit is hun zesde optreden.

Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 2.10 keer je inzet terug.

Frankrijk is groepswinnaar

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 1.57.

Frankrijk won op de vorige speeldag met 2-1 van Denemarken na twee doelpunten van sterspeler Kylian Mbappé. De titelverdediger breekt zo de vloek en is ook het eerste land dat zich kan plaatsen voor de 1/8e finales.

De Franse coach Didier Deschamps heeft 11 van zijn 14 wedstrijden op het WK gewonnen (78,6%). Als hij ook zou winnen van Tunesië, zou hij de beste winstratio hebben van elke manager met minstens 10 wedstrijden in de competitie,

Les Bleus hebben elk van hun laatste zes WK-wedstrijden gewonnen, hun langste reeks overwinningen ooit in de competitie. Alleen Italië (7 tussen 1934-1938) en Brazilië (11 tussen 2002-2006) hebben ooit langere reeksen gewonnen. De Fransen willen hun knappe reeks verderzetten en 9 op 9 pakken in de wedstrijd tegen Tunesië.

Zet in op ‘Frankrijk / Frankrijk’ en win 2.45 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288375″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288375″]

Toon andere wedopties

X