Olympiakos - West Ham, voetbalweddenschappen
Olympiakos - West Ham, voetbalweddenschappen

Olympiakos – West Ham: een cruciaal duel in de Europa League

Odds op: 23/10/2023

De groepsfase van de Europa League. Olympiakos neemt het thuis op tegen West Ham.

De derde speeldag van de Europa League biedt een boeiend duel tussen Olympiakos en West Ham. Op dit moment staat de Griekse club op de derde plaats in hun groep, terwijl de Hammers comfortabel de eerste plaats innemen. Dit is dus een interessante wedstrijd die de volledige groepsdynamiek kan veranderen.

Vanwege het gebrek aan recente ontmoetingen tussen deze twee teams is het moeilijk om een voorspelling te doen. Toch suggereren recente vormen een open en aanvallende wedstrijd, aangezien Olympiakos vier doelpunten heeft gescoord in hun eerste twee wedstrijden in de Europa League en West Ham er vijf heeft gescoord.

Wedden op Olympiakos – West Ham. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Olympiakos wil de drie punten thuishouden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Olympiakos heeft enige aanvallende kracht laten zien in het toernooi door vier doelpunten te scoren in hun eerste twee wedstrijden. Het gebrek aan een overwinning in de Europa League is echter een zorg voor de Griekse club. Voor deze wedstrijd zullen ze waarschijnlijk een agressievere benadering hanteren, op zoek naar vroege doelpunten om hun eerste overwinning in het toernooi te behalen.

Ondanks het gebrek aan overwinningen heeft Olympiakos in de Europa League een zekere vastberadenheid getoond. Het team slaagde erin om minstens twee doelpunten te scoren in de eerste twee wedstrijden, wat wijst op aanvallende vermogen.

Het team heeft een goede reeks neergezet in de Griekse competitie en hoopt die vorm over te dragen naar de Europa League. Een weddenschap op een overwinning van Olympiakos of een gelijkspel heeft noteringen van 1.77.

Wedden op de Europa League doe je bij bwin

West Ham wil het toernooi winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.05.

West Ham heeft tot nu toe een indrukwekkende vorm behouden in de Europa League, met twee overwinningen in twee wedstrijden. De Hammers hebben laten zien dat ze doelpunten kunnen maken, zelfs in afwezigheid van verschillende sleutelspelers. In de competitie verloor West Ham dit weekend met 4-1 op het veld van Aston Villa.

Ondanks uitstekende prestaties, mogen de Hammers deze wedstrijd tegen Olympiakos niet onderschatten. De Griekse ploeg heeft laten zien dat ze doelpunten kunnen maken en de Hammers zullen verdedigend vermogen moeten tonen om deze dreiging tegen te gaan.

Kortom, West Ham is goed op dreef in de Europa League. Twee overwinningen in twee wedstrijden, vijf doelpunten gescoord en slechts twee geïncasseerd. De Hammers zijn sterk begonnen aan het toernooi. Een weddenschap op West Ham om te winnen zonder tegendoelpunten heeft noteringen van 3.60 en kan lonend zijn bij een gunstige uitkomst.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X