Sturm Graz - Atalanta, voetbalweddenschappen
Sturm Graz - Atalanta, voetbalweddenschappen

Sturm Graz – Atalanta: kan Charles De Ketelaere zich tonen?

Odds op: 23/10/2023

De groepsfase van de Europa League. Sturm Graz neemt het thuis op tegen Atalanta.

De spanning is voelbaar in aanloop naar de derde speeldag van de Europa League, waar Sturm Graz, in topvorm, het zal opnemen tegen het Italiaanse Atalanta. De Oostenrijkers hebben tot nu toe een indrukwekkende reeks overwinningen behaald en het team weer in de schijnwerpers gezet. Aan de andere kant wil Atalanta, momenteel aan de leiding in hun groep, hun dominante positie behouden.

De twee teams hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld, wat deze ontmoeting nog spannender maakt. Echter, met Atalanta die vier doelpunten heeft gescoord in de eerste twee wedstrijden en Sturm Graz die twee keer het net heeft gevonden, hebben beide teams laten zien dat ze in staat zijn om te scoren.

Wedden op Sturm Graz – Atalanta. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Sturm Graz wil iets pakken thuis

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.60.

Sturm Graz heeft de laatste tijd indrukwekkende vorm getoond, met een reeks van zes opeenvolgende overwinningen. Deze goede vorm vertaalde zich in een overwinning in de Europa League in hun laatste wedstrijd tegen Rakow Czestochowa (1-0). Deze overwinning toonde aan dat ze de kracht hebben om tot het einde te vechten en als winnaar uit de bus te komen.

Het Oostenrijkse team heeft bewezen dat het in de Europa League een geduchte tegenstander is. Ze hebben in elke wedstrijd gescoord en hebben een solide verdediging. Ze zullen zeker proberen om thuis de overhand te krijgen.

Voor Sturm Graz is de uitdaging groot als ze het opnemen tegen één van de leiders in de Europa League, Atalanta. Desondanks, gezien hun huidige vorm, zou het niet vreemd zijn als Sturm Graz voor een verrassing zou zorgen. Zet daarom in op Sturm Graz om te winnen of gelijk te spelen en profiteer van noteringen van 1.80.

Wedden op de Europa League doe je bij bwin

Atalanta heeft 6 op 6

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.98.

Atalanta heeft al bewezen van waarde te zijn in de Europa League door hun eerste twee wedstrijden te winnen. Ondanks een lichte dip in de nationale competitie, heeft het Italiaanse team indrukwekkende consistentie laten zien in Europa.

Atalanta heeft in de eerste twee wedstrijden getoond één van de sterkste teams in het toernooi te zijn, met overwinningen in hun eerste twee ontmoetingen. Ondanks dit succes kunnen ze Sturm Graz beter niet onderschatten.

Aangezien Atalanta tot nu toe de groep heeft gedomineerd, wordt hun optreden in deze wedstrijd met spanning verwacht. Een veilige gok zou zijn dat Atalanta minstens eenmaal scoort tijdens de wedstrijd, wat je een notering van 1.19 oplevert. Je kunt ook wedden op Atalanta om meer dan 1.5 doelpunten te scoren en profiteren van noteringen van 1.88.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X