Formule 1 omdat
Formule 1 omdat

Man City – Lyon: een makkelijke overwinning voor City?

Odds op: 11/08/2020

Stadion: Estádio da Luz

Datum en uur: 15/08/2020 – 21:00

TV: Telenet

De kwartfinales van de Champions League. Manchester City neemt het in het Estádio da Luz van Benfica op tegen Olypmique Lyon.

Wed op Man City – Lyon. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Man City is torenhoog favoriet

De odd voor een overwinning van Man City staat op 1.25.

Vorig seizoen werden de Skyblues uitgeschakeld in de kwartfinales van de Champions League. Op dit niveau slaagden ze er tot nu toe niet in om een titel te pakken.

Manchester schakelde in de 1/8ste finales Real Madrid uit en toont zo dat het één van de favorieten is om de Champions League te winnen dit jaar. Kevin De Bruyne en zijn ploegmaats werden pas tweede in de Premier League en willen daarom de beker met de grote oren voor de eerste keer ooit winnen. Met Olympique Lyon krijgen de Engelsen alvast een hapbare brok voorgeschoteld richting de halve finales.

Een makkelijke overwinning voor Man City? Zet in op ‘Man City / Man City’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Lyon wil opnieuw stunten

De odd voor een overwinning van Lyon staat op 10.50.

In seizoen 2018/2019 haalde Lyon de 1/16de finales van de Champions League. Les Gones wonnen wel nog nooit de Champions League of de Europa League.

Lyon zorgde voor een stunt van formaat door in de 1/8ste finales Juventus uit te schakelen. Juventus won de terugwedstrijd met 2-1 in eigen huis na de 1-0 in het Parc Olympique Lyonnais, maar door het uitdoelpunt van Lyon waren het de Fransen die naar de volgende ronde mochten. Bij Juventus werd trainer Maurizio Sarri onstslagen door deze uitschakeling.

Kan Lyon opnieuw voor een stunt zorgen en minstens verlengingen afdwingen? Zet in op ‘X of Lyon’ en win 3.90 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Man City 2-1 Real Madrid

Juventus 2-1 Lyon

Laatste ontmoetingen :

Lyon 2-2 Manchester City (2018)

Manchester City 1-2 Lyon (2018)

X